Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi - 6-místná černá

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi - 6-místná černá

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi - 6-místná černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 70 975 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi - 6-místná černá - popis produktu

Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi černá - 6 x židle, 1 x stůl Zahradní jídelní sestava Nofi přinese do vašeho domova harmonii. Kombinace dřeva a hliníku je velmi moderní, kromě funkčnosti vaše zahrada získá také moderní vzhled. Souprava je vhodná pro umístění do interiérů a exteriérů. Rozhodnutí je pouze na vás, kde ji umístíte – ať do jídelny, kuchyně nebo zahrady. Zpříjemněte si posezení na teplém slunci kvalitní zahradní soupravou k sezení v nestárnoucím designu. Sestava je ideální pro posezení a stolování s příbuznými na zahradě. Rozměr - židle: 59,5cm x 87cm x 64cm (š x v x h)Rozměr - stůl: 160cm x 75cm x 90cm (š x v x h)Materiál: teakové dřevo, hliníkMateriál - sedák: olefin (polypropylen) - UV odolnost více než 800 hodinTloušťka: stůl: 1,5mm hliník, židle: 1,2mm hliníkBarva: přírodní, černá

Produkt Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi - 6-místná černá patří do skupiny produktů Jídelní židle, je v nabídce značky Higold, v barvě c6a27e, materiál je Drevo, kov, Látka v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní židle, je v nabídce značky Higold, v barvě c6a27e, materiál je Drevo, kov, Látka v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi - 6-místná černá - parametry produktu

Hmotnost89 kg
Délka160 cm
Šířka90 cm
Výška75 cm
MateriálDřevo
Barvac6a27e
KategorieŽidle, Jídelní židle, Zahradní židle
ZnačkaHigold
Barvac6a27e
MateriálDrevo, kov, Látka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi - 6-místná černá - historie ceny a dostupnosti

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi - 6-místná černá - další zajímavé produkty

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi - 6-místná černá - jak nakoupit nejvýhodnější?