Sofahouse Sada konferenčních stolků Rayssa 80 cm bronzová

Sofahouse Sada konferenčních stolků Rayssa 80 cm bronzová

Sofahouse Sada konferenčních stolků Rayssa 80 cm bronzová

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Sada konferenčních stolků Rayssa 80 cm bronzová - popis produktu

Sada konferenčních stolků Rayssa 80 cm bronzová Sada konferenčních stolků Rayssa v sobě spojuje jednoduchost a eleganci. Každý stolek má jinou velikost, takže je můžete uspořádat různým způsobem. Nic vám nebrání v tom, abyste je používali podle uvážení, jeden použijete jako konferenční stolek a další dva jako stojan na květiny nebo jiné doplňky. Záleží na vaší kreativitě, jak je využijete. Je však jisté, že budou perfektně fungovat v každém uspořádání a přilákají každého, kdo je uvidí. Zamilujte se do této nádherné sady, která nejenže přidá šmrnc do vašeho obývacího pokoje, ale také přinese praktičnost a flexibilitu do vašeho života. Rozměr - velký stolek: 80cm x 30cm x 80cm (š x v x h)Rozměr - střední stolek: 40cm x 40cm x 40cm (š x v x h)Rozměr - malý stolek: 40cm x 35cm x 40cm (š x v x h)Materiál: melaminová deskaTloušťka: 18mmBarva: béžová, bronzová

Tento produkt naleznete ve skupině Konferenční stolky od značky Sofahouse, v barvě f8e7d1, je vyroben z materiálu MDF v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Sofahouse Sada konferenčních stolků Rayssa 80 cm bronzová patří do skupiny produktů Sady stolků, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je f8e7d1, materiálové složení MDF v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Sada konferenčních stolků Rayssa 80 cm bronzová - parametry produktu

Hmotnost32 kg
Délka80 cm
Šířka80 cm
Výška30 cm
MateriálMDF
Barvaf8e7d1
KategorieKonferenční stolky, Sady stolků
ZnačkaSofahouse
Barvaf8e7d1
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Sada konferenčních stolků Rayssa 80 cm bronzová - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Sada konferenčních stolků Rayssa 80 cm bronzová - další zajímavé produkty

Sofahouse Sada konferenčních stolků Rayssa 80 cm bronzová - jak nakoupit nejvýhodnější?