Furniria Sada konferenčních stolků Kalean černá

Furniria Sada konferenčních stolků Kalean černá

Furniria Sada konferenčních stolků Kalean černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 579 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Furniria Sada konferenčních stolků Kalean černá - popis produktu

Sada konferenčních stolků Kalean černá Designová elegantní sada konferenčních stolků Kalean vytvoří okouzlující akcent ve vašem obývacím pokoji. Kovové konferenční stolky jsou odolné, trvanlivé a snadno se udržují. Můžete je umístit spolu nebo použít samostatně. Pokud potřebujete více místa, stoly lze zasunout jeden pod druhý. Černé konferenční stolky Kalean můžete použít ať už jako doplněk k vaší rohové nebo rozkládací sedačce v ložnici jako alternativa k nočnímu stolku nebo na chodbě pro vaše květiny. Nadčasové duo obohatí váš interiér. V nabídce naleznete i další kousky ze stejnojmenné série. Rozměr - velký stolek: 65cm x 50cm x 65cm (š x v x h)Rozměr - malý stolek: 60cm x 45cm x 60cm (š x v x h)Materiál: kovBarva: černá

Produkt Furniria Sada konferenčních stolků Kalean černá patří do skupiny produktů Konferenční stolky od značky Furniria, v barvě 000000, je vyroben z materiálu kov v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Sady stolků, patří pod značku Furniria, barevné provedení je 000000, materiálové složení kov v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Furniria Sada konferenčních stolků Kalean černá - parametry produktu

Hmotnost14 kg
Délka65 cm
Šířka65 cm
Výška50 cm
MateriálKov
Barva000000
KategorieKonferenční stolky, Sady stolků
ZnačkaFurniria
Barva000000
Materiálkov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Furniria Sada konferenčních stolků Kalean černá - historie ceny a dostupnosti

Furniria Sada konferenčních stolků Kalean černá - další zajímavé produkty

Furniria Sada konferenčních stolků Kalean černá - jak nakoupit nejvýhodnější?