Dkton Sada konferenčních stolků Actaeon bílá

Dkton Sada konferenčních stolků Actaeon bílá

Dkton Sada konferenčních stolků Actaeon bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 769 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dkton Sada konferenčních stolků Actaeon bílá - popis produktu

Sada konferenčních stolků Actaeon bílá Sada konferenčních stolků bude opravdu výjimečným kouskem nábytku ve vaší domácnosti. Bílá s černou dodává stolkem eleganci. Výhodou stolků je možnost zasunutí menšího pod větší stolek, čímž můžete v případě potřeby ušetřit prostor. Tuto vlastnost můžete nejlépe využít v malých interiérech. Díky nadčasovému vzhledu zakomponujete stolky do rozličných stylů interiéru, kombinace kovu a skla jednoduše zapadne do každého prostoru. Malý stolek: průměr: 58cm, výška: 40cmVelký stolek: průměr: 76cm, výška: 45cmMateriál: sklo, kovBarva desky / podstavy: bílá mramorová potisk / černá

Produkt Dkton Sada konferenčních stolků Actaeon bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Konferenční stolky od značky Dkton, v barvě ffffff, je vyroben z materiálu kov, sklo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady stolků, patří pod značku Dkton, barevné provedení je ffffff, materiálové složení kov, sklo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Dkton Sada konferenčních stolků Actaeon bílá - parametry produktu

Hmotnost20 kg
Délka76 cm
Šířka76 cm
Výška45 cm
MateriálSklo
Barvaffffff
KategorieKonferenční stolky, Sady stolků
ZnačkaDkton
Barvaffffff
Materiálkov, sklo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Dkton Sada konferenčních stolků Actaeon bílá - historie ceny a dostupnosti

Dkton Sada konferenčních stolků Actaeon bílá - další zajímavé produkty

Dkton Sada konferenčních stolků Actaeon bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?