Sofahouse Sada odkládacích stolků Payam vzor ořech

Sofahouse Sada odkládacích stolků Payam vzor ořech

Sofahouse Sada odkládacích stolků Payam vzor ořech

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Sada odkládacích stolků Payam vzor ořech - popis produktu

Sada odkládacích stolků Payam vzor ořech Sada odkládacích stolků Payam bude praktickým pomocníkem po všech stránkách. Umístěte je kdekoli, ať už vedle sebe či ve větší vzdálenosti od sebe nebo z nich můžete vytvořit jeden vyvýšený stolek tím, že je postavíte na sebe. S dekorem ořechového dřeva s výraznou kresbou vnese do interiéru i nádech přírody. Barevná kombinace pozvedne design vašeho obývacího pokoje na vyšší úroveň. Tam, kde se nachází pohovka či rozkládací sedačka, nesmí chybět odkládací stolky. Na tyto stolky je radost se dívat. Vychutnejte si příjemné chvíle odpočinku ve společnosti rodiny a přátel u této sady Payam. Rozměr: 53,6cm x 64cm x 40cm (š x v x h)Materiál: melaminová deskaTloušťka: 18mmBarva: hnědá

Produkt Sofahouse Sada odkládacích stolků Payam vzor ořech lze nalézt mezi produkty ve skupině Konferenční stolky od značky Sofahouse, v barvě 8c662d, je vyroben z materiálu MDF v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Odkládací stolky, vyrábí jej značka Sofahouse, v barvě 8c662d, materiálové provedení je MDF, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Sofahouse Sada odkládacích stolků Payam vzor ořech patří do skupiny produktů Sady stolků, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení MDF v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Sada odkládacích stolků Payam vzor ořech - parametry produktu

Hmotnost11 kg
Délka54 cm
Šířka40 cm
Výška64 cm
MateriálMDF
Barva8c662d
KategorieKonferenční stolky, Ořechy, Odkládací stolky, Sady stolků
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Sada odkládacích stolků Payam vzor ořech - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Sada odkládacích stolků Payam vzor ořech - další zajímavé produkty

Sofahouse Sada odkládacích stolků Payam vzor ořech - jak nakoupit nejvýhodnější?