Sofahouse Designový konferenční stolek Galilee 95 cm bílý

Sofahouse Designový konferenční stolek Galilee 95 cm bílý

Sofahouse Designový konferenční stolek Galilee 95 cm bílý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 729 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designový konferenční stolek Galilee 95 cm bílý - popis produktu

Designový konferenční stolek Galilee 95 cm bílý Designový konferenční stolek Galilee není jen výborný pomocník, ale i doplněk do obývacího pokoje. Vždy zde bude pro vás, zda na odložení nedočtených časopisů nebo na servírování koláčků pro hosty. Zajímavým rysem stolku je jeho hranatá deska v mramorovém vzhledu. Četné bílé a šedé prvky mramoru se navzájem prolínají jako jemné vlny, výsledkem je vzor, který činí každý stůl originálním. Police pod stolovou deskou dodává stolu osobitý charakter a zároveň poskytuje další úložný prostor. Podstavu stolku tvoří černý kovový rám, který bude ideálním doplňkem do vašeho příbytku. Nadčasová barva harmonicky zapadne do různých interiérových stylů. Obývací pokoj s tímto nadčasovým stolkem Galilee bude dýchat originalitou. Rozměr: 95cm x 43cm x 55cm (š x v x h)Materiál: melaminová deska, kovTloušťka: 18mmBarva: černá, bílá

Produkt Sofahouse Designový konferenční stolek Galilee 95 cm bílý patří do skupiny produktů Konferenční stolky od značky Sofahouse, v barvě 000000, je vyroben z materiálu MDF v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designový konferenční stolek Galilee 95 cm bílý - parametry produktu

Hmotnost6 kg
Délka95 cm
Šířka55 cm
Výška43 cm
MateriálMDF
Barva000000
KategorieKonferenční stolky
ZnačkaSofahouse
Barva000000
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designový konferenční stolek Galilee 95 cm bílý - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designový konferenční stolek Galilee 95 cm bílý - další zajímavé produkty

Sofahouse Designový konferenční stolek Galilee 95 cm bílý - jak nakoupit nejvýhodnější?