Dkton Sada konferenčních stolků Adolphe pigmentovaný dub

Dkton Sada konferenčních stolků Adolphe pigmentovaný dub

Dkton Sada konferenčních stolků Adolphe pigmentovaný dub

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 869 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dkton Sada konferenčních stolků Adolphe pigmentovaný dub - popis produktu

Sada konferenčních stolků Adolphe pigmentovaný dub Praktická sada konferenčních stolků budou unikátním doplňkem vašeho domova. Deska stolku z přírodní dubové dýhy s bílou pigmentací poskytuje bezpečný a stabilní povrch na umístění váz, misek s ovocem a jiných dekorativních doplňků, které chcete mít po ruce. Díky zajímavé kresbě dřeva je každý výrobek unikátní a trochu odlišný od ostatních. Jelikož se dají poskládat nad sebe, nezabírají mnoho místa, když je nepoužíváte. Také to vytváří zajímavý dekorativní efekt. Dají se využívat i jako odkládací stolky na květiny, časopisy a podobně. Celkový rozměr: 70cm x 70cm x 50cm (d x š x v)Materiál: dubová dýha, masivní dubBarva: pigmentovaný dub

Produkt Dkton Sada konferenčních stolků Adolphe pigmentovaný dub patří do skupiny produktů Konferenční stolky od značky Dkton, v barvě c6a27e, je vyroben z materiálu Drevo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady stolků, patří pod značku Dkton, barevné provedení je c6a27e, materiálové složení Drevo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Dkton Sada konferenčních stolků Adolphe pigmentovaný dub - parametry produktu

Hmotnost26 kg
Délka70 cm
Šířka70 cm
Výška50 cm
MateriálDřevo
Barvac6a27e
KategorieKonferenční stolky, Sady stolků
ZnačkaDkton
Barvac6a27e
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Dkton Sada konferenčních stolků Adolphe pigmentovaný dub - historie ceny a dostupnosti

Dkton Sada konferenčních stolků Adolphe pigmentovaný dub - další zajímavé produkty

Dkton Sada konferenčních stolků Adolphe pigmentovaný dub - jak nakoupit nejvýhodnější?