Sofahouse Sada konferenčních stolků Fabunni černá

Sofahouse Sada konferenčních stolků Fabunni černá

Sofahouse Sada konferenčních stolků Fabunni černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Sada konferenčních stolků Fabunni černá - popis produktu

Sada konferenčních stolků Fabunni černá Sada konferenčních stolků Fabunni s oválnými skleněnými deskami vytvoří okouzlující akcent ve vašem obývacím pokoji. Můžete je částečně zasunout pod sebe a vytvořit tak jedinečný tvar výsledného stolku. Moderní kombinace skla a kovu bude jedinečným a výrazným prvkem vašeho obývacího pokoje. Konferenční stolky Fabunni můžete použít ať už jako doplněk k vaší rohové nebo rozkládací sedačce v ložnici jako alternativa k nočnímu stolku nebo na chodbě pro vaše květiny. Barevné provedení je ideální do každého interiéru, snadno kombinovatelné s doplňky v barevném kontrastu. Nadčasové duo obohatí váš interiér. Rozměr - velký stolek: 82cm x 40cm x 58cm (š x v x h)Rozměr - malý stolek: 82cm x 36cm x 58cm (š x v x h)Materiál: kov, tvrzené skloTloušťka: 6mmBarva: černá

Produkt Sofahouse Sada konferenčních stolků Fabunni černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Konferenční stolky od značky Sofahouse, v barvě 000000, je vyroben z materiálu sklo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady stolků, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 000000, materiálové složení sklo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Sada konferenčních stolků Fabunni černá - parametry produktu

Hmotnost19 kg
Délka82 cm
Šířka58 cm
Výška40 cm
MateriálSklo
Barva000000
KategorieKonferenční stolky, Sady stolků
ZnačkaSofahouse
Barva000000
Materiálsklo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Sada konferenčních stolků Fabunni černá - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Sada konferenčních stolků Fabunni černá - další zajímavé produkty

Sofahouse Sada konferenčních stolků Fabunni černá - jak nakoupit nejvýhodnější?