Pánská toaletní voda HOMME FOR MEN #4983105

Pánská toaletní voda HOMME FOR MEN #4983105

Pánská toaletní voda HOMME FOR MEN #4983105

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská toaletní voda HOMME FOR MEN - popis produktu

Pánská toaletní voda HOMME FOR MEN je chladná a sebevědomá vůně pro moderního muže. Díky kombinaci ovocných svěžích tónů s exotickými dřevinami je oblíbenou pánskou vůní a jedním u nejúspěšnějších parfémů.Homme for Men se otevírá osvěžujícím mužným nádechem vůně citrónu, bergamotu a jemných jablek. Srdce klasické pánské vůně se skládá z pikantní skořice, hřebíčku a ušlechtilé mahagonové složky. Vůně je završena čistě dřevitým základem santalového dřeva, které má silný a mužný finiš přidáním aromatického vetiveru a vanilky.Pro moderního, cílevědomého mužePůsobí klasicky mužně a nadčasověVhodná na každodenní nošeníDruh vůně: svěží, kořenitá, dřevitáHlava - bergamot, citrón, zelené jablko (tzv. vysoké tóny – rozvinou se hned po aplikaci, tvoří první dojem a jsou zpravidla velmi intenzivní, odeznívají rychle)Srdce - hřebíček, skořice, mahagon (tzv. střední tóny – nastupují po několika minutách, po odeznění hlavy, vydrží obvykle 2-3 hodiny)Základ - santalové dřevo, vetiver, vanilka (tzv. nízké tóny – poslední a nejdelší fáze parfému, vydrží asi 4 hodiny, ale může to být i celý den)Složení: alcohol denat., aqua, parfum, linallo, butylphenyl methylpropional, limonene, citral, citronellol, geraniol, eugenol.

Tento produkt naleznete ve skupině Toaletní vody, patří značce NG.

Produkt Pánská toaletní voda HOMME FOR MEN #4983105 patří do skupiny produktů Toaletní vody pánské, vyrábí jej značka NG.

Pánská toaletní voda HOMME FOR MEN - parametry produktu

Pánská toaletní voda HOMME FOR MEN - historie ceny a dostupnosti

Pánská toaletní voda HOMME FOR MEN - další zajímavé produkty

Pánská toaletní voda HOMME FOR MEN - jak nakoupit nejvýhodnější?