CAROLINA HERRERA Chic For Men EdT

CAROLINA HERRERA Chic For Men EdT

CAROLINA HERRERA Chic For Men EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 789 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CAROLINA HERRERA Chic For Men EdT - popis produktu

Toaletní voda CAROLINA HERRERA Chic For Men EdT:Pokud vám vyhovují pánské vůně, potom je pro vás jako stvořená toaletní voda CAROLINA HERRERA. Pánská toaletní voda CAROLINA HERRERA bude společně s vámi připravena čelit všem výzvám. Dřevité tóny dodávají vůni luxusní a elegantní stránku. Nanesením úspěšně podtrhnete rysy zralé a odvážné osobnosti. Kořenitá vůně je tajemná a hodí se spíše pro večerní události než pro každodenní používání. Je intenzivní a pulzující a dovolí vám se zaměřit na opojnost přítomnosti. Odhalte svou osobnost všem kolem s toaletní vodou CAROLINA HERRERA, která vypoví o vaší osobnosti více, než byste si vůbec dokázali představit. Zásadní vlastnosti toaletní vody CAROLINA HERRERA Chic For Men EdT Toaletní voda CAROLINA HERRERA kombinuje pánské tóny vůní Základem hlavní složky je dřevitá kombinace vonných tónů S hlavní složkou je spojena i vedlejší kořeněná kombinace vonných tónů Mezi přidané vonné složky připadá také bergamot, cedr, meloun, pepř a skořice Potěší vás původ americké toaletní vody CAROLINA HERRERA Obklopte se touto nezapomenutelnou vůní, kdykoli se vám zachce Toaletní voda CAROLINA HERRERA se může pochlubit jedinečnou vůní Začněte nový den s toaletní vodou CAROLINA HERRERA. Hlavní dřevitá a vedlejší kořeněná vůně poskytují příjemný pocit během celého dne díky pečlivému výběru ingrediencí. Zatímco budete okouzleni nevtíravou a živou vůní, osvěžující směs tónů vonných složek, jako je bergamot, cedr, meloun, pepř a skořice, představují unikátní způsob, jak si navrátit vzpomínky. Nápaditý flakon americké toaletní vody CAROLINA HERRERA podpoří vaše sebevědomí a unese vás za hranice přítomnosti. Tato toaletní voda je vhodná jak do práce, tak i pro speciální příležitosti. Doprovodí vás na první rande, party u přátel nebo pracovní schůzku.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Carolina Herrera, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt CAROLINA HERRERA Chic For Men EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Carolina Herrera v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Toaletní vody, patří značce Carolina Herrera, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

CAROLINA HERRERA Chic For Men EdT - parametry produktu

CAROLINA HERRERA Chic For Men EdT - historie ceny a dostupnosti

CAROLINA HERRERA Chic For Men EdT - další zajímavé produkty

CAROLINA HERRERA Chic For Men EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?