PACO RABANNE Pure XS For Her EdP

PACO RABANNE Pure XS For Her EdP

PACO RABANNE Pure XS For Her EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 319 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PACO RABANNE Pure XS For Her EdP - popis produktu

Parfémovaná voda PACO RABANNE Pure XS For Her EdP:Sháníte parfémovanou vodu, jejíž vůni si s vámi bude vaše okolí spojovat? PACO RABANNE Pure XS For Her EdP nabízí vůni ideální pro ženy. Primární složkou této parfémované vody je orientální příměs, která zaručuje smyslnost a intenzitu. Parfémovaná voda je obohacena o vedlejší vůni květin, již provází aroma konvalinek, pomerančových květů, jasmínu a dalších. Tato parfémovaná voda se obzvlášť bude vyjímat během slavnostnějších příležitostí a v zimním období. PACO RABANNE Pure XS For Her EdP pochází z Francie. Zásadní přednosti parfémované vody PACO RABANNE Pure XS For Her EdP Parfémovaná voda určená pro ženy Hlavním aroma je orientální vůně Vedlejší vůně PACO RABANNE Pure XS For Her EdP: květinová Původem je tato parfémovaná voda z Francie Další informace o značce PACO RABANNE Značku Paco Rabanne vybudoval španělský Francisco Rabaneda Cuervo, který svůj první parfém nabídl již v roce 1969. Paco Rabanne umí spojit luxus a sex-appeal. Tyto vůně dodají na sebevědomí mužům i ženám. Parfémy Paco Rabanne se dříve chlubily spíše květinovou esencí, dnes mezi nimi nalezneme i dřevité či kořenité ingredience, které zaručí pozornost ostatních.

Produkt PACO RABANNE Pure XS For Her EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Paco Rabanne, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémové vody, je v nabídce značky Paco Rabanne v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt PACO RABANNE Pure XS For Her EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémová voda EDP od značky Paco Rabanne v nabídce e-shopu Alza.cz.

PACO RABANNE Pure XS For Her EdP - parametry produktu

PACO RABANNE Pure XS For Her EdP - historie ceny a dostupnosti

PACO RABANNE Pure XS For Her EdP - další zajímavé produkty

PACO RABANNE Pure XS For Her EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?