PACO RABANNE Lady Million EdP

PACO RABANNE Lady Million EdP

PACO RABANNE Lady Million EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PACO RABANNE Lady Million EdP - popis produktu

Parfémovaná voda PACO RABANNE Lady Million EdP:Máte zájem o parfémovanou vodu, kterou si vaše okolí nebude moct vynachválit? PACO RABANNE Lady Million EdP je neobyčejná vůně ideální pro ženy. Srdcem této parfémované vody je květinová příměs, ve které dominují tóny jasmínu, růží nebo fialky. Parfémovaná voda je dotažena k dokonalosti vůní ovoce, jež se neobejde bez sladkého aroma různých plodů. Tuto parfémovanou vodu si oblíbíte především pro letní období. PACO RABANNE Lady Million EdP je originálně z Francie. Stěžejní vlastnosti parfémované vody PACO RABANNE Lady Million EdP Parfémovaná voda dělaná pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně PACO RABANNE Lady Million EdP: ovocná Tato parfémovaná voda byla vytvořena ve Francii Další informace o značce PACO RABANNE Značku Paco Rabanne vybudoval španělský Francisco Rabaneda Cuervo, který svůj první parfém představil již v roce 1969. Paco Rabanne slučuje luxus a sex-appeal. Tyto vůně podpoří sebevědomí mužů i žen. Parfémy Paco Rabanne byly dříve charakteristické spíše květinovou esencí, dnes ale nabízí i dřevité a kořenité ingredience, které jsou zárukou vzbuzení pozornosti ostatních.

Produkt PACO RABANNE Lady Million EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Paco Rabanne, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Paco Rabanne v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt PACO RABANNE Lady Million EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Paco Rabanne v nabídce e-shopu Alza.cz.

PACO RABANNE Lady Million EdP - parametry produktu

PACO RABANNE Lady Million EdP - historie ceny a dostupnosti

PACO RABANNE Lady Million EdP - další zajímavé produkty

PACO RABANNE Lady Million EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?