PACO RABANNE Olympea EdP

PACO RABANNE Olympea EdP

PACO RABANNE Olympea EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 029 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PACO RABANNE Olympea EdP - popis produktu

Parfémovaná voda PACO RABANNE Olympea EdP:Máte zájem o parfémovanou vodu, kterou vám vaše okolí bude jen chválit? PACO RABANNE Olympea EdP disponuje osobitou vůni vhodnou pro ženy. Základ této parfémované vody tvoří květinová příměs, ve které dominují tóny jasmínu, růží nebo fialky. Základ parfémované vody doplňuje vedlejší vůně orientálních tónů, k níž neodmyslitelně patří kořeněné aroma spojené s vanilkou či pižmem. S touto parfémovanou vodou zazáříte především v letních dnech. PACO RABANNE Olympea EdP je původem z Francie. Významné přednosti parfémované vody PACO RABANNE Olympea EdP Parfémovaná voda určená pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně PACO RABANNE Olympea EdP: orientální Původ ve Francii Další informace o výrobci PACO RABANNE Značku Paco Rabanne vybudoval španělský Francisco Rabaneda Cuervo, který přišel s prvním parfémem již v roce 1969. Paco Rabanne zajišťuje spojení luxusu a sex-appealu. Tyto vůně podpoří sebevědomí mužů i žen. Kdysi byly parfémy Paco Rabanne známé převážně s květinovou esencí, dnes už nabízí i dřevité a kořenité ingredience, které zaručují upoutání pozornosti ostatních.

Produkt PACO RABANNE Olympea EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Paco Rabanne, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Paco Rabanne v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt PACO RABANNE Olympea EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Paco Rabanne v nabídce e-shopu Alza.cz.

PACO RABANNE Olympea EdP - parametry produktu

PACO RABANNE Olympea EdP - historie ceny a dostupnosti

PACO RABANNE Olympea EdP - další zajímavé produkty

PACO RABANNE Olympea EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?