Merco Motion Roller Skates kolečkové brusle

Merco Motion Roller Skates kolečkové brusle

Merco Motion Roller Skates kolečkové brusle

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 190 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Merco Motion Roller Skates kolečkové brusle - popis produktu

Kolečkové brusle Merco Motion Roller Skates kolečkové brusle:Kolečkové brusle Merco Motion Roller Skates kolečkové brusle vám budou dobrým parťákem, ať už pojedete jen kousek nebo mnoho kilometrů. Průměr jejich koleček činí 32 mm. Kolečka s tímto průměrem doporučujeme i začátečníkům. Dočkáte se s nimi totiž lehčího ovládání. Vnější skořepina brusle je velmi anatomicky vyrobená i pevná, proto dosahuje vysoké odolnosti a bezpečnosti. Navrženy jsou především pro Unisex. Délka vnitřní části brusle, tedy mondopoint, činí u bruslí Merco přesných 230 mm. Jejich tvrdost je 85A. Podstatné přednosti inline bruslí Merco Motion Roller Skates kolečkové brusle Kolečkové brusle Merco disponují kolečky o tvrdosti 85A Mondo point nabývá hodnoty 230 mm Průmer koleček: 32 mm Kolečkové brusle Merco vhodné pro Unisex Výkonnost: rekreační

Produkt Merco Motion Roller Skates kolečkové brusle patří do skupiny produktů Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Merco, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Merco Motion Roller Skates kolečkové brusle - parametry produktu

KategorieBrusle, Kolečkové brusle
ZnačkaMerco
E-shopAlza.cz

Merco Motion Roller Skates kolečkové brusle - historie ceny a dostupnosti

Merco Motion Roller Skates kolečkové brusle - další zajímavé produkty

Merco Motion Roller Skates kolečkové brusle - jak nakoupit nejvýhodnější?