Rio Roller - Mayhem V2 Black

Rio Roller - Mayhem V2 Black

Rio Roller - Mayhem V2 Black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 749 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rio Roller - Mayhem V2 Black - popis produktu

Kolečkové brusle Rio Roller - Mayhem V2 Black:Kolečkové brusle Rio Roller - Mayhem V2 Black budou pro vás výborným společníkem při jakékoliv příležitosti se projet. Mají průměr koleček 62 mm. Kolečka s tímto průměrem se hodí i pro začínající bruslaře. Přináší totiž snadnější ovládání jízdy. Konstrukce brusle je anatomicky tvarovaná, díky tomu dosahuje vysoké odolnosti. Kolečkové brusle mají ve středech koleček ložiska ABEC 7. Nadesignovány jsou hlavně pro muže. Mondopoint, tedy délka vnitřní výstelky, činí v případě bruslí RIO Sport přesných 262 mm. V tomto případě se lze spolehnout na Tyto kolečka jsou uzpůsobena pro perfektní ovladatelnost brusli. Ta disponují tvrdostí 82A. Podstatné přednosti kolečkových bruslí Rio Roller - Mayhem V2 Black Kolečkové brusle RIO Sport jsou osazeny kolečky s tvrdostí 82A Mondo point s hodnotou 262 mm Hlavní barva: bílá a černá Osazená ložiska: ABEC 7 Průmer koleček: 62 mm Kolečkové brusle RIO Sport jsou navrženy pro muže Výkonnost: rekreační Ložiska jsou kovová Velmi snadno se ovládají

Tento produkt se nachází v kategorii Kolečkové brusle, vyrábí jej značka RIO, RIO Sport, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Rio Roller - Mayhem V2 Black - parametry produktu

Rio Roller - Mayhem V2 Black - historie ceny a dostupnosti

Rio Roller - Mayhem V2 Black - další zajímavé produkty

Rio Roller - Mayhem V2 Black - jak nakoupit nejvýhodnější?