Impala - Quad Skates - Cynthia Rowley Floral

Impala - Quad Skates - Cynthia Rowley Floral

Impala - Quad Skates - Cynthia Rowley Floral

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 590 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Impala - Quad Skates - Cynthia Rowley Floral - popis produktu

Kolečkové brusle Impala - Quad Skates - Cynthia Rowley Floral:Kolečkové brusle Impala - Quad Skates - Cynthia Rowley Floral vám budou skvělým parťákem, ať už jste profesionálem nebo jezdíte jen občas. Mají kolečka o průměru 58 mm. Kolečka s tímto průměrem se hodí i pro začínající bruslaře. Přináší totiž lepší ovladatelnost. Vnější skořepina je velmi pevná, díky tomu dosahuje vysoké odolnosti. Kolečkové brusle mají ložiska s certifikací ABEC 7. Nadesignovány jsou pro ženu. Mondopoint (vnitřní část brusle) je v případě bruslí Impala přesných 263 mm. V tomto případě se budete spoléhat na čtyři kolečka. Ta disponují tvrdostí 82A. Klíčové parametry kolečkových bruslí Impala - Quad Skates - Cynthia Rowley Floral Kolečkové brusle Impala jsou vybaveny kolečky s tvrdostí 82A Mondo point o hodnotě 263 mm Hlavní barva: fialová a vícebarevná Osazená ložiska: ABEC 7 Průmer koleček: 58 mm Kolečkové brusle Impala jsou navrženy pro ženu Výkonnost: začátečník a rekreační Ložiska jsou kovová

Produkt Impala - Quad Skates - Cynthia Rowley Floral lze nalézt mezi produkty ve skupině Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Impala, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Impala - Quad Skates - Cynthia Rowley Floral - parametry produktu

Impala - Quad Skates - Cynthia Rowley Floral - historie ceny a dostupnosti

Impala - Quad Skates - Cynthia Rowley Floral - další zajímavé produkty

Impala - Quad Skates - Cynthia Rowley Floral - jak nakoupit nejvýhodnější?