Rio Roller - Mayhem V2 Green

Rio Roller - Mayhem V2 Green

Rio Roller - Mayhem V2 Green

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rio Roller - Mayhem V2 Green - popis produktu

Kolečkové brusle Rio Roller - Mayhem V2 Green:Kolečkové brusle Rio Roller - Mayhem V2 Green budou pro vás výborným společníkem při kratších i dlouhých projížďkách. Jejich kolečka mají průměr 62 mm. Kolečka s tímto průměrem doporučujeme i začátečníkům. Dočkáte se s nimi totiž vyšší ovladatelnosti. Skořepina brusle je anatomicky tvarovaná, proto dosahuje vysoké odolnosti. Kolečkové brusle mají ve středech koleček ložiska ABEC 7. Svým určením jsou ideální hlavně pro muže. Délka vnitřní části brusle, tedy mondopoint, je u bruslí RIO Sport přesně 255 mm. V tomto případě se můžete spolehnout na Tato kolečka poskytují snadnou ovladatelnost. Jejich tvrdost je poté 82A. Zajímavé parametry kolečkových bruslí Rio Roller - Mayhem V2 Green Kolečkové brusle RIO Sport jsou vybaveny kolečky s tvrdostí 82A Mondo point s hodnotou 255 mm Hlavní barva: bílá a zelená Certifikovaná ložiska ABEC 7 Průmer koleček: 62 mm Kolečkové brusle RIO Sport navržené pro muže Výkonnost: rekreační Ložiska jsou kovová Velmi snadno se ovládají

Tento produkt se nachází v kategorii Kolečkové brusle, vyrábí jej značka RIO, RIO Sport, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Rio Roller - Mayhem V2 Green - parametry produktu

Rio Roller - Mayhem V2 Green - historie ceny a dostupnosti

Rio Roller - Mayhem V2 Green - další zajímavé produkty

Rio Roller - Mayhem V2 Green - jak nakoupit nejvýhodnější?