CHANEL Bleu de Chanel EdP

CHANEL Bleu de Chanel EdP

CHANEL Bleu de Chanel EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 779 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CHANEL Bleu de Chanel EdP - popis produktu

Parfémovaná voda CHANEL Bleu de Chanel EdP:Chtěli byste si opatřit parfémovanou vodu, se kterou zaujmete při každé příležitosti? CHANEL Bleu de Chanel EdP poskytuje osobitou vůni pro muže. Pro tuto parfémovanou vodu je jako hlavní složka typická dřevitá příměs, která se vyznačuje tóny široké škály různých dřev. Tato parfémovaná voda byla uzpůsobena pro běžné dny i večery. CHANEL Bleu de Chanel EdP pochází z Francie. Důležité parametry pánské parfémované vody CHANEL Bleu de Chanel EdP Parfémovaná voda dělaná pro muže Hlavním aroma je dřevitá vůně Tato parfémovaná voda byla vytvořena ve Francii Informace o výrobci CHANEL První parfém značky Chanel vznikl díky Gabrielle Bonheur Chanel již v roce 1921. Ke slávě jí pomohly její návrhy naprosto originálních kostýmů s nohavicemi a sukní. Postarala se díky tomu o změnu tehdejší konzervativní módy. Stejně jako její oblečení i vůně Chanel se postará o to, abyste se cítili elegantně a žensky.

Produkt CHANEL Bleu de Chanel EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Chanel, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Chanel v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt CHANEL Bleu de Chanel EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Chanel v nabídce e-shopu Alza.cz.

CHANEL Bleu de Chanel EdP - parametry produktu

CHANEL Bleu de Chanel EdP - historie ceny a dostupnosti

CHANEL Bleu de Chanel EdP - další zajímavé produkty

CHANEL Bleu de Chanel EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?