Kusový koberec Teheran Practica 59/DMD

Kusový koberec Teheran Practica 59/DMD

Kusový koberec Teheran Practica 59/DMD

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 049 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový koberec Teheran Practica 59/DMD - popis produktu

Koberec Kusový koberec Teheran Practica 59/DMD:Jestli toužíte po novém koberci, který vytvoří v místnosti teplo domova, vyzkoušejte koberec Sintelon. Jedná se o kusový typ, který rozjasní každý prostor. Kusový koberec je ideální například pod konferenční stolek a jeho vzhled bude závidět každá návštěva. Jeho obdélníkový tvar vytvoří design celého prostoru. Zatímco jeho hnědá barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polypropylen. Koberec Sintelon má precizní provedení, které je vhodné pro vnitřní využití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Principem je spojení tradiční ruční i moderní strojní technologie, s čímž je spjata i vysoká odolnost. Šířka koberce Sintelon je 80 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 80 mm. Hlavní přednosti produktu Kusový koberec Teheran Practica 59/DMD U kusového koberce máte předem dané přesné rozměry Obdélníkový koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Koberci dominuje hnědá barva Materiálem koberce je polypropylen Je vhodný pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Sintelon je 80 cm Výška vlasu dosahuje 80 mm

Produkt Kusový koberec Teheran Practica 59/DMD lze nalézt mezi produkty ve skupině Kusové koberce od značky Sintelon, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový koberec Teheran Practica 59/DMD - parametry produktu

Kusový koberec Teheran Practica 59/DMD - historie ceny a dostupnosti

Kusový koberec Teheran Practica 59/DMD - další zajímavé produkty

Kusový koberec Teheran Practica 59/DMD - jak nakoupit nejvýhodnější?