Kusový koberec Ata 7000 lightgrey

Kusový koberec Ata 7000 lightgrey

Kusový koberec Ata 7000 lightgrey

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový koberec Ata 7000 lightgrey - popis produktu

Koberec Kusový koberec Ata 7000 lightgrey:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který navodí v pokoji příjemnou atmosféru, doporučíme vám koberec Ayyildiz. Jde o kusový typ, který svým designem i tvarem ozdobí každý prostor. Kusový koberec se skvěle hodí pod stůl a jeho vzhled bude závidět každá návštěva. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. Ke zhotovení tohoto produktu byl použitý kvalitní materiál, jako je polypropylen. Koberec Ayyildiz má kvalitní zpracování, které je určené pro vnitřní použití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jde o spojení ruční a strojní technologie, s čímž je spjata i vysoká odolnost. Šířka koberce Ayyildiz je 80 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 7 mm. Hlavní přednosti produktu Kusový koberec Ata 7000 lightgrey Tento kusový typ má předem dané rozměry Obdélníkový koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Koberci sluší šedá barva Šedý koberec je velice žádanou variantou Materiálem koberce je polypropylen Je určený pro vnitřní využití Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz je 80 cm Výška vlasu dosahuje 7 mm

Produkt Kusový koberec Ata 7000 lightgrey lze nalézt mezi produkty ve skupině Kusové koberce od značky Ayyildiz, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový koberec Ata 7000 lightgrey - parametry produktu

Kusový koberec Ata 7000 lightgrey - historie ceny a dostupnosti

Kusový koberec Ata 7000 lightgrey - další zajímavé produkty

Kusový koberec Ata 7000 lightgrey - jak nakoupit nejvýhodnější?