Kusový koberec Costa 3530 black

Kusový koberec Costa 3530 black

Kusový koberec Costa 3530 black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový koberec Costa 3530 black - popis produktu

Koberec Kusový koberec Costa 3530 black:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který nádherně zútulní vaši místnost, dejte šanci koberci Ayyildiz. Jedná se o kusový typ, který svým designem i tvarem ozdobí každý prostor. Kusový koberec změní nádech místnosti a jeho vzhled bude závidět každá návštěva. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho černá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě tohoto produktu je polypropylen. Koberec Ayyildiz má precizní provedení, které se hodí pro vnitřní použití. Je vyroben pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a moderní strojní technologie, kdy koberec získá vysokou odolnost. Šířka koberce Ayyildiz je 120 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 9 mm. Zásadní přednosti produktu Kusový koberec Costa 3530 black U kusového koberce máte předem dané přesné rozměry Obdélníkový koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Koberci dominuje černá barva Výrobním materiálem koberce je polypropylen Je vhodný pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz je 120 cm Výška vlasu dosahuje 9 mm

Produkt Kusový koberec Costa 3530 black patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Ayyildiz, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový koberec Costa 3530 black - parametry produktu

Kusový koberec Costa 3530 black - historie ceny a dostupnosti

Kusový koberec Costa 3530 black - další zajímavé produkty

Kusový koberec Costa 3530 black - jak nakoupit nejvýhodnější?