Kusový koberec Ata 7000 anthracite

Kusový koberec Ata 7000 anthracite

Kusový koberec Ata 7000 anthracite

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový koberec Ata 7000 anthracite - popis produktu

Koberec Kusový koberec Ata 7000 anthracite:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který navodí v pokoji příjemnou atmosféru, vyzkoušejte koberec Ayyildiz. Jde o kusový typ, který je nejen praktický, ale i originální. Kusový koberec je ideální například pod konferenční stolek a jeho vzhled bude závidět každá návštěva. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho černá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polypropylen. Koberec Ayyildiz má kvalitní zpracování, které se hodí pro vnitřní použití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a strojní technologie dohromady, kdy koberec získá vysokou odolnost. Šířka koberce Ayyildiz je 120 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 7 mm. Hlavní vlastnosti produktu Kusový koberec Ata 7000 anthracite Tento kusový typ má předem dané rozměry Obdélníkový koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Koberci sluší černá barva Výrobním materiálem koberce je polypropylen Je určený pro vnitřní využití Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz je 120 cm Výška vlasu dosahuje 7 mm

Produkt Kusový koberec Ata 7000 anthracite patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Ayyildiz, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový koberec Ata 7000 anthracite - parametry produktu

Kusový koberec Ata 7000 anthracite - historie ceny a dostupnosti

Kusový koberec Ata 7000 anthracite - další zajímavé produkty

Kusový koberec Ata 7000 anthracite - jak nakoupit nejvýhodnější?