Kusový koberec Quick step antracit

Kusový koberec Quick step antracit

Kusový koberec Quick step antracit

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 176 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový koberec Quick step antracit - popis produktu

Koberec Kusový koberec Quick step antracit:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který vytvoří v místnosti teplo domova, vyzkoušejte koberec Vopi. Jedná se o kusový typ, který udělá každý prostor originálním. Kusový koberec se skvěle hodí pod stůl a stane se z něj originální doplněk. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho černá barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. K výrobě tohoto produktu posloužil kvalitní materiál, konkrétně polypropylen. Koberec Vopi má kvalitní zpracování, které je ideální pro vnitřní využití. Je vyroben pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a strojní technologie dohromady, kdy koberec získá vysokou odolnost. Šířka koberce Vopi činí 50 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 3 mm. Klíčové přednosti produktu Kusový koberec Quick step antracit Tento kusový typ má předem dané rozměry Obdélníkový koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Koberci sluší černá barva Materiálem koberce je polypropylen Je vhodný pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Vopi je 50 cm Výška vlasu dosahuje 3 mm

Produkt Kusový koberec Quick step antracit patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Vopi, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový koberec Quick step antracit - parametry produktu

KategorieKoberce, Kusové koberce
ZnačkaVopi
E-shopAlza.cz

Kusový koberec Quick step antracit - historie ceny a dostupnosti

Kusový koberec Quick step antracit - další zajímavé produkty

Kusový koberec Quick step antracit - jak nakoupit nejvýhodnější?