Kusový koberec Astra šedá #5872402

Kusový koberec Astra šedá #5872402

Kusový koberec Astra šedá #5872402

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový koberec Astra šedá - popis produktu

Koberec Kusový koberec Astra šedá:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který vytvoří v místnosti teplo domova, doporučíme vám koberec Vopi. Jedná se o kusový typ, který je nejen praktický, ale i originální. Kusový koberec změní nádech místnosti a kromě toho jej bude obdivovat každý příchozí. Je vysoce odolný, takže přejíždění kolečkovou židlí pro něj není problém. Tento zátěžový koberec je vhodný do míst, kde je vysoká frekvence pohybu lidí. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. K výrobě tohoto produktu slouží polypropylen. Koberec Vopi má kvalitní zpracování, které je ideální pro vnitřní využití. K výrobě zvolili tradiční tkanou technologii, která se zaručí za dlouhou životnost. Není výjimkou, že při správném zacházení přečká i několik generací. Šířka koberce Vopi je 200 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 4 mm. Zásadní přednosti produktu Kusový koberec Astra šedá U kusového koberce máte předem dané přesné rozměry Zátěžové provedení slibuje velkou odolnost Obdélníkový koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Koberci dominuje šedá barva Šedý koberec je velmi oblíbeným aktuálním trendem Materiálem koberce je polypropylen Je vhodný pro vnitřní položení Tkaný způsob výroby Šířka koberce Vopi je 200 cm Výška vlasu dosahuje 4 mm

Produkt Kusový koberec Astra šedá #5872402 patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Vopi, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový koberec Astra šedá - parametry produktu

KategorieKoberce, Kusové koberce
ZnačkaVopi
E-shopAlza.cz

Kusový koberec Astra šedá - historie ceny a dostupnosti

Kusový koberec Astra šedá - další zajímavé produkty

Kusový koberec Astra šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?