Kusový koberec Ata 7000 beige

Kusový koberec Ata 7000 beige

Kusový koberec Ata 7000 beige

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový koberec Ata 7000 beige - popis produktu

Koberec Kusový koberec Ata 7000 beige:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, na kterém bude každý krok příjemnou procházkou, vyzkoušejte koberec Ayyildiz. Jedná se o kusový typ, který rozjasní každý prostor. Kusový koberec je ideální například pod konferenční stolek a bude se líbit každé návštěvě. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho béžová barva nabízí vkusnou eleganci, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu slouží polypropylen. Koberec Ayyildiz má precizní provedení, které se hodí pro vnitřní využití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Principem je spojení tradiční ruční i moderní strojní technologie, která propůjčuje koberci vysokou odolnost. Šířka koberce Ayyildiz činí 120 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 7 mm. Hlavní přednosti produktu Kusový koberec Ata 7000 beige Tento kusový typ má již z výroby stanovené přesné rozměry Obdélníkový koberec oživí každý prostor Koberci dominuje béžová barva Materiálem koberce je polypropylen Je vhodný pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz je 120 cm Výška vlasu dosahuje 7 mm

Produkt Kusový koberec Ata 7000 beige patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Ayyildiz, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový koberec Ata 7000 beige - parametry produktu

Kusový koberec Ata 7000 beige - historie ceny a dostupnosti

Kusový koberec Ata 7000 beige - další zajímavé produkty

Kusový koberec Ata 7000 beige - jak nakoupit nejvýhodnější?