KENZO Aqua Kenzo Pour Homme EdT

KENZO Aqua Kenzo Pour Homme EdT

KENZO Aqua Kenzo Pour Homme EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 099 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KENZO Aqua Kenzo Pour Homme EdT - popis produktu

Toaletní voda KENZO Aqua Kenzo Pour Homme EdT:Máte-li v oblibě pánské vůně, pak by vás mohla oslovit toaletní voda KENZO. Pánská toaletní voda KENZO podpoří vaše sebevědomí v průběhu celého dne. Projděte se lesní cestou světa kouzelné a nezaměnitelné dřevité vůně. Svěžest, síla, jemnost a přesvědčivá výdrž patří k jejím hlavním přednostem. Svěží kombinace v sobě ukrývá bohaté vodní tóny. Odráží energii slunce a bezstarostných prázdninových dní a navrací vás zpět v plné síle. Sáhněte po toaletní vodě KENZO, která vás bude vyjadřovat ve své nejpřitažlivější podobě. Hlavní přednosti toaletní vody KENZO Aqua Kenzo Pour Homme EdT Toaletní voda KENZO má v sobě zejména pánské složky vůní Základem hlavní složky je dřevitá kombinace vonných tónů S hlavní složkou je spojena i vedlejší vodní kombinace vonných tónů Další vonnou složkou je také santalové dřevo Poznáte okázalost i eleganci francouzské toaletní vody KENZO Užijte si naplno této vůně, ať už se vydáte kamkoliv Toaletní voda KENZO se může pochlubit jedinečnou vůní Zjistěte, co se skrývá za toaletní vodou KENZO. Hlavní dřevitá a vedlejší vodní vůně vás zaujmou svým netypickým výběrem ingrediencí. Zatímco budete okouzleni nevtíravou a živou vůní, osvěžující akordy vonných složek, konkrétně santalové dřevo, ve vás probudí vzpomínky na nevšední okamžiky. Nápaditý flakon francouzské toaletní vody KENZO podpoří přirozený návrat energie a smyslné touhy. Tuto toaletní vodu si oblíbíte pro běžné denní nošení i pro slavnostnější příležitosti. Bude vám skvělým společníkem na romantické schůzce i pracovní večeři.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy - od značky Kenzo, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt KENZO Aqua Kenzo Pour Homme EdT patří do skupiny produktů Parfémové vody, je v nabídce značky Kenzo v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Toaletní vody, patří značce Kenzo, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

KENZO Aqua Kenzo Pour Homme EdT - parametry produktu

KENZO Aqua Kenzo Pour Homme EdT - historie ceny a dostupnosti

KENZO Aqua Kenzo Pour Homme EdT - další zajímavé produkty

KENZO Aqua Kenzo Pour Homme EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?