KENZO Aqua Kenzo Pour Femme EdT

KENZO Aqua Kenzo Pour Femme EdT

KENZO Aqua Kenzo Pour Femme EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 389 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KENZO Aqua Kenzo Pour Femme EdT - popis produktu

Toaletní voda KENZO Aqua Kenzo Pour Femme EdT:Jestliže jste si zamilovali dámské vůně, doporučíme vám toaletní vodu KENZO. Dámská toaletní voda KENZO bude společně s vámi připravena čelit všem výzvám. Květinové tóny okouzlí muže, jemné aroma si užijí ženy a svěží vůně přiláká všechny. Opojnou vůni ocení všechny romantické duše stejně jako milovníci rozkvetlých luk a přírody. Svěží kompozice v sobě pojí bohatství vodních tónů. Vůně povzbudí vaše smysly, dodá vám energii a zažehne emoce. Sáhněte po toaletní vodě KENZO, se kterou nikdy nezůstanete bez povšimnutí. Hlavní vlastnosti toaletní vody KENZO Aqua Kenzo Pour Femme EdT Toaletní voda KENZO kombinuje dámské složky vůní Hlavní složku charakterizuje květinová kombinace vonných tónů K hlavní složce se přidává vedlejší vodní kombinace vonných tónů Mezi přidanými vonnými složkami nechybí ani jasmín, magnólie, malina a růže Potěší vás původ francouzské toaletní vody KENZO Je jen na vás, jakou příležitost pro tuto vůni zvolíte Toaletní voda KENZO přináší specifickou vůni Objevte výjimečné okamžiky ve všednosti života s toaletní vodou KENZO. Hlavní květinová a vedlejší vodní vůně vás okouzlí rafinovanou kombinací přísad. Zatímco budete omámení působením nevtíravé vůně, osvěžující směs tónů vonných složek, jako je jasmín, magnólie, malina a růže, představují unikátní způsob, jak si navrátit vzpomínky. Vkusný flakon francouzské toaletní vody KENZO je plný energie a smyslnosti, kterou vám propůjčí při jakékoliv příležitosti. Tato toaletní voda je připravena doprovázet vás v nejrůznějších denních i ročních dobách. Doprovodí vás na rande i pracovní oběd.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy - od značky Kenzo, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt KENZO Aqua Kenzo Pour Femme EdT patří do skupiny produktů Parfémové vody, je v nabídce značky Kenzo v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Toaletní vody, patří značce Kenzo, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

KENZO Aqua Kenzo Pour Femme EdT - parametry produktu

KENZO Aqua Kenzo Pour Femme EdT - historie ceny a dostupnosti

KENZO Aqua Kenzo Pour Femme EdT - další zajímavé produkty

KENZO Aqua Kenzo Pour Femme EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?