DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT

DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT

DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT - popis produktu

Toaletní voda DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT: Parfémovaná voda Pour Homme od DOLCE & GABBANA je aromatická fougere vůně pro muže, která je plná kontrastů. Je vhodná pro moderní a sebevědomé muže, kteří vyznávají klasický styl, ale rádi vyzkouší ve své oblíbené vůni i originální prvky. Parfém byl uveden na trh v roce 1994 a v roce 2012 tvůrci vůni obnovili a ještě více doladili. Flakón má zaoblené tvary a vyzařuje z něj tajemnost a elegance. Složení aromatické vůně DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT představuje dokonalou kombinaci citrusů, levandule, pepře a šalvěje s cedrem, tabákem a fazolí tonka. Klíčové vlastnosti toaletní vody DOLCE & GABBANA Pour Homme EdTPánská toaletní voda od Dolce & GabbanaAromatická vůně pro atraktivní moderní mužeV prvních minutách se rozvine květinové neroli s kořenitým podtónem v kombinaci s citrusovou svěžestí Srdce vůně představuje levandule doplněná pepřem a šalvějíZáklad vůně je postavený na tabáku a cedrovém dřevě se sladkými náznaky fazolí tonkaDOLCE & GABBANA Pour Homme skvěle podtrhne vaši osobnostDodávána v elegantním zaobleném flakonu s modrým víčkem Složení:Hlava: bergamot, neroli, tangerinka, citrusySrdce: levandule, pepř, šalvějZáklad: cedr, tabák, tonka fazole

Produkt DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Dolce & Gabbana, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Dolce & Gabbana v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT patří do skupiny produktů Toaletní vody, patří značce Dolce & Gabbana, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT - parametry produktu

DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT - historie ceny a dostupnosti

DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT - další zajímavé produkty

DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?