BVLGARI Aqva Pour Homme Marine EdT

BVLGARI Aqva Pour Homme Marine EdT

BVLGARI Aqva Pour Homme Marine EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BVLGARI Aqva Pour Homme Marine EdT - popis produktu

Toaletní voda BVLGARI Aqva Pour Homme Marine EdT: Toaletní voda BVLGARI Aqva Marine Pour Homme EdT je jedinečná vůně plná tónů spojených s přírodou. Vůně připomíná svěžest oceánu a přírodní vitalitu, která příjemně nabudí vaší mysl. Tento parfém bude perfektně sedět energickým, odvážným a sportovněji založeným mužům, kteří si dokáží užívat života naplno. Spojení citrusů spolu s květinovým srdcem a dřevitými akordy zahalí vaše tělo do energizující svěžesti. Tato vůně dokonale podtrhne vaše přirozeně mužné charisma a smyslnost. Klíčové vlastnosti pánské toaletní vody BVLGARI Aqva Marine Pour Homme EdTPánská toaletní voda BVLGARI Aqva Marine Pour Homme EdT se pyšní svěží dřevitou vůníJe vhodná pro aktivní a vášnivé mužeUžijete ji pro jarní a letní měsíceOceníte kulatý flakon toaletní vody BVLGARI Aqva Marine Pour Homme EdTMuži si ji oblíbili během dne i pro romantické večeře Popis vůně pánské toaletní vody BVLGARI Aqva Marine Pour Homme EdTV úvodu pánské toaletní vody BVLGARI Aqva Marine Pour Homme EdT se nahořklé tóny šťavnatého grapefruitu jemně mísí s neroli. Květinové aroma obstará posidonia a něžná vůně romantické růže. Sytý a dlouhotrvající základ této vůně tvoří bílé cedrové dřevo. Zajímavý flakon, ve kterém je vůně uložena, má kulatý tvar a barvu moře za jasného letního dne. Ať již tuto toaletní vodu použijete během dne nebo na romantickou večeři ve dvou, úspěch bude zaručen! Dopřejte si vůni, která ženy okouzlí!Hlava:Pomerančové květy, grapefruit, neroliSrdce:Posidonie, rozmarýnové květyZáklad:Ambra, bílé cedrové dřevo

Produkt BVLGARI Aqva Pour Homme Marine EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Bvlgari, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Bvlgari v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt BVLGARI Aqva Pour Homme Marine EdT patří do skupiny produktů Toaletní vody, patří značce Bvlgari, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

BVLGARI Aqva Pour Homme Marine EdT - parametry produktu

BVLGARI Aqva Pour Homme Marine EdT - historie ceny a dostupnosti

BVLGARI Aqva Pour Homme Marine EdT - další zajímavé produkty

BVLGARI Aqva Pour Homme Marine EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?