HUGGIES Pants vel. 5 (68 ks) #195531

HUGGIES Pants vel. 5 (68 ks) #195531

HUGGIES Pants vel. 5 (68 ks) #195531

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 679 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HUGGIES Pants vel. 5 (68 ks) - popis produktu

Plenkové kalhotky HUGGIES Pants vel. 5 (68 ks):Uvažujete o koupi plenkových kalhotek, ve kterých nebude vašemu děťátku chybět pocit pohodlí? Pak jsou pro vás vhodnou volbou plenkové kalhotky HUGGIES. Tyto plenkové kalhotky obsahují absorpční mikroperly, které dokonale vstřebají veškerou nepříjemnou vlhkost. Tento typ nabízí výjimečnou prodyšnost, tudíž děťátku nebude nepříjemně horko. Při bělení plenek nebyl použit chlor, takže se nemusíte obávat zdravotní závadnosti. Jsou přizpůsobeny tak, aby se jejich vlivem nedělaly opruzeniny. Pleny se dají snadno navléknout, jsou totiž opatřené elastickým pásem. Velikost plenkových kalhotek lze upravovat pomocí patentek. V balení je celkem 68 ks. Kalhotky mají velikost 5. Tyto plenkové kalhotky HUGGIES jsou určeny dětem od 12 do 17 kg. Zásadní přednosti plenkových kalhotek HUGGIES Pants vel. 5 (68 ks) Plenkové kalhotky HUGGIES, díky kterým se vaše děťátko bude cítit pohodlně Absorpční mikroperly pohltí nepříjemnou vlhkost Plenky mají vynikající prodyšnost K bělení těchto plenek nebyl použit chlor Speciálně uzpůsobeny, aby předcházely vzniku opruzenin S jemným elastickým pásem pro snadné oblékání Zapínání na patentky Kalhotky o velikosti 5 Vhodné od 12 do 17 kg Plenkové kalhotky HUGGIES si oblíbíte vy i vaše miminko

Tento produkt naleznete ve skupině Kalhotky - od značky HUGGIES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt HUGGIES Pants vel. 5 (68 ks) #195531 patří do skupiny produktů Plenkové kalhotky, vyrábí jej značka HUGGIES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

HUGGIES Pants vel. 5 (68 ks) - parametry produktu

HUGGIES Pants vel. 5 (68 ks) - historie ceny a dostupnosti

HUGGIES Pants vel. 5 (68 ks) - další zajímavé produkty

HUGGIES Pants vel. 5 (68 ks) - jak nakoupit nejvýhodnější?