HUGGIES Pants Jumbo vel. 5 (136 ks) #186193

HUGGIES Pants Jumbo vel. 5 (136 ks) #186193

HUGGIES Pants Jumbo vel. 5 (136 ks) #186193

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 680 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HUGGIES Pants Jumbo vel. 5 (136 ks) - popis produktu

Plenkové kalhotky HUGGIES Pants Jumbo vel. 5 (136 ks): Pokud hledáte alternativu ke standardním jednorázovým plenám, plenkové kalhotky Huggies Pants Jumbo pro vás budou jistě skvělou volbou. Kalhotky mají Dry Touch vrstvu, která během několika vteřin pohltí veškerou vlhkost a udrží pokožku suchou jak ve dne, tak v noci. Díky pružnému měkkému pásu a elastickým manžetkám kolem nožiček vždy skvěle padnou po celém obvodě a zajistí ochranu proti protečení bez otlaků a omezování v pohybu. Díky měkkým materiálům s mikropóry, které odvádějí vlhkost, zůstane pokožka vždy v suchu a bude moci dýchat. Zda jsou kalhotky mokré, zjistíte velice snadno - indikátor vlhkosti změní barvu. Klíčové vlastnosti plenkových kalhotek Huggies Pants Jumbo 5Plenkové kalhotky jsou značky HuggiesJsou vhodné jako alternativa ke klasickým jednorázovým plenámDry Touch vrstva pohltí vlhkost a udržuje pokožku v suchuHuggies Pants mají pružný měkký pás a elastické manžety kolem nožičekChrání proti protečení bez otlaků a omezení v pohybuHuggies Pants mají indikátor vlhkostiKalhotky Huggies se oblékají jako spodní prádloPři svlékání se roztrhnou na bocíchSnadno se likvidujíBalení obsahuje 136 kusůVelikost:5Vhodné pro děti:12 - 17 kgObsah balení:136 ks

Tento produkt se nachází v kategorii Kalhotky - od značky HUGGIES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt HUGGIES Pants Jumbo vel. 5 (136 ks) #186193 lze nalézt mezi produkty ve skupině Plenkové kalhotky, vyrábí jej značka HUGGIES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

HUGGIES Pants Jumbo vel. 5 (136 ks) - parametry produktu

HUGGIES Pants Jumbo vel. 5 (136 ks) - historie ceny a dostupnosti

HUGGIES Pants Jumbo vel. 5 (136 ks) - další zajímavé produkty

HUGGIES Pants Jumbo vel. 5 (136 ks) - jak nakoupit nejvýhodnější?