HUGGIES Pants vel. 4 (72 ks) #195513

HUGGIES Pants vel. 4 (72 ks) #195513

HUGGIES Pants vel. 4 (72 ks) #195513

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 679 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HUGGIES Pants vel. 4 (72 ks) - popis produktu

Plenkové kalhotky HUGGIES Pants vel. 4 (72 ks):Rádi byste zakoupili takové plenkové kalhotky, ve kterých se bude vaše dítě cítit dobře? V tom případě se vám osvědčí plenkové kalhotky HUGGIES. Tyto plenkové kalhotky obsahují absorpční mikroperly, které mají schopnost vstřebat veškerou nepříjemnou vlhkost. Vynikají mimo jiné i mimořádnou prodyšností, tudíž děťátku nebude nepříjemně horko. Při bělení plenek nebyl využit chlor, takže vašemu miminku nezpůsobí žádné nepříjemnosti. Jsou upraveny tak, aby nedošlo na vznik opruzenin. Plenky se dají jednoduše obléct, mají totiž elastický pás. Patentky umožňují změnit velikost kalhotek. V balení se nachází 72 ks. Velikost plenkových kalhotek je 4. Tyto plenkové kalhotky HUGGIES jsou určeny dětem od 9 do 14 kg. Rozhodující vlastnosti plenkových kalhotek HUGGIES Pants vel. 4 (72 ks) Plenkové kalhotky HUGGIES, které dopřejí vašemu dítěti pocit pohodlí Absorpční mikroperly pro vstřebání vlhkosti Tento typ plenek je mimořádně prodyšný Plenky se vyznačují zdravotní nezávadností Přizpůsobeny tak, aby předcházely vzniku opruzenin Jemný elastický pás se postará o snadné oblékání O zapínání se postarají patentky Kalhotky ve velikosti 4 Ideální pro děti s hmotností od 9 do 14 kg Plenkové kalhotky HUGGIES si spolu s vaším děťátkem zamilujete

Tento produkt naleznete ve skupině Kalhotky - od značky HUGGIES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt HUGGIES Pants vel. 4 (72 ks) #195513 patří do skupiny produktů Plenkové kalhotky, vyrábí jej značka HUGGIES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

HUGGIES Pants vel. 4 (72 ks) - parametry produktu

HUGGIES Pants vel. 4 (72 ks) - historie ceny a dostupnosti

HUGGIES Pants vel. 4 (72 ks) - další zajímavé produkty

HUGGIES Pants vel. 4 (72 ks) - jak nakoupit nejvýhodnější?