HUGGIES Pants vel. 6 (60 ks) #116266

HUGGIES Pants vel. 6 (60 ks) #116266

HUGGIES Pants vel. 6 (60 ks) #116266

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 679 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HUGGIES Pants vel. 6 (60 ks) - popis produktu

Plenkové kalhotky HUGGIES Pants vel. 6 (60 ks):Plánujete koupi takových plenkových kalhotek, které vašemu děťátku dodají pocit pohodlí? V tom případě by vám mohly padnout do oka plenkové kalhotky HUGGIES. Tyto plenkové kalhotky obsahují absorpční mikroperly, které dokonale vstřebají veškerou nepříjemnou vlhkost. Vynikají mimo jiné i mimořádnou prodyšností, tudíž nemusíte mít obavy, že se dítě zapaří. Pro bělení plenek nebyl využit chlor, tudíž nejsou hrozbou pro zdraví vašeho miláčka. Jsou vyrobeny tak, aby předcházely vzniku opruzenin. Plenky zvládnete snadno navléct, protože mají elastický pás. Patentky umožňují změnit velikost kalhotek. V balení naleznete 60 ks. Kalhotky jsou zhotoveny ve velikosti 6. Tyto plenkové kalhotky HUGGIES jsou vhodné pro děti od 15 do 25 kg. Rozhodující přednosti plenkových kalhotek HUGGIES Pants vel. 6 (60 ks) Plenkové kalhotky HUGGIES, ve kterých se bude vaše dítě cítit pohodlně Absorpční mikroperly pohltí nepříjemnou vlhkost Plenky jsou extra prodyšné Tyto plenky nebyly běleny chlorem Předcházejí vzniku nepříjemných opruzenin S jemným elastickým pásem pro snadné oblékání Zapínají se pomocí patentek Kalhotky o velikosti 6 Doporučeno od 15 do 25 kg Plenkové kalhotky HUGGIES si oblíbíte vy i vaše děťátko

Tento produkt naleznete ve skupině Kalhotky - od značky HUGGIES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt HUGGIES Pants vel. 6 (60 ks) #116266 patří do skupiny produktů Plenkové kalhotky, vyrábí jej značka HUGGIES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

HUGGIES Pants vel. 6 (60 ks) - parametry produktu

HUGGIES Pants vel. 6 (60 ks) - historie ceny a dostupnosti

HUGGIES Pants vel. 6 (60 ks) - další zajímavé produkty

HUGGIES Pants vel. 6 (60 ks) - jak nakoupit nejvýhodnější?