HUGGIES Pants vel. 6 (90 ks) #195534

HUGGIES Pants vel. 6 (90 ks) #195534

HUGGIES Pants vel. 6 (90 ks) #195534

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 009 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HUGGIES Pants vel. 6 (90 ks) - popis produktu

Plenkové kalhotky HUGGIES Pants vel. 6 (90 ks):Plánujete koupi plenkových kalhotek, ve kterých se bude vaše dítě cítit dobře? Pak se vám můžou hodit plenkové kalhotky HUGGIES. Tyto plenkové kalhotky obsahují absorpční mikroperly, jež dokážou perfektně vsáknout vlhkost. Disponují navíc mimořádnou prodyšností, takže vaše děťátko nebude trápit nepříjemné horko. K bělení plenek nebyl použit chlor, tudíž nejsou hrozbou pro zdraví vašeho miláčka. Jsou speciálně vytvořeny tak, aby nehrozil vznik opruzenin. Plenky zvládnete snadno navléct, a to díky elastickému pásu. Díky patentkám můžete nastavit velikost plenkových kalhotek. V balení naleznete 90 ks. Velikost těchto plenkových kalhotek odpovídá 6. Tyto plenkové kalhotky HUGGIES jsou určeny dětem od 15 do 25 kg. Důležité přednosti plenkových kalhotek HUGGIES Pants vel. 6 (90 ks) Plenkové kalhotky HUGGIES, díky kterým se vaše děťátko bude cítit pohodlně Absorpční mikroperly pohltí nepříjemnou vlhkost Tento typ plenek je mimořádně prodyšný Plenky nebělené chlorem Přizpůsobeny tak, aby předcházely vzniku opruzenin Jemný elastický pás se postará o snadné oblékání O zapínání se postarají patentky Kalhotky ve velikosti 6 Vhodné pro děti s hmotností od 15 do 25 kg Plenkové kalhotky HUGGIES si spolu s vaším děťátkem zamilujete

Tento produkt naleznete ve skupině Kalhotky - od značky HUGGIES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt HUGGIES Pants vel. 6 (90 ks) #195534 patří do skupiny produktů Plenkové kalhotky, vyrábí jej značka HUGGIES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

HUGGIES Pants vel. 6 (90 ks) - parametry produktu

HUGGIES Pants vel. 6 (90 ks) - historie ceny a dostupnosti

HUGGIES Pants vel. 6 (90 ks) - další zajímavé produkty

HUGGIES Pants vel. 6 (90 ks) - jak nakoupit nejvýhodnější?