HUGGIES Pants vel. 4 (108 ks) #195566

HUGGIES Pants vel. 4 (108 ks) #195566

HUGGIES Pants vel. 4 (108 ks) #195566

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 009 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HUGGIES Pants vel. 4 (108 ks) - popis produktu

Plenkové kalhotky HUGGIES Pants vel. 4 (108 ks):Chtěli byste koupit takové plenkové kalhotky, ve kterých nebude vašemu děťátku chybět pocit pohodlí? V tom případě byste mohli ocenit plenkové kalhotky HUGGIES. Tyto plenkové kalhotky obsahují absorpční mikroperly, které zvládnout vstřebat veškerou vlhkost. Vyznačují se navíc mimořádnou prodyšností, a tak nehrozí, že by se v nich dítě zapařilo. Plenky nejsou vybělené chlorem, tudíž nemohou ohrozit zdraví vašeho miminka. Jsou vyrobeny tak, aby kvůli nim nedošlo ke vzniku opruzenin. Plenky zvládnete snadno navléct, disponují totiž elastickým pásem. Patentky umožňují nastaveni velikosti kalhotek. V balení je k dispozici 108 ks. Kalhotky jsou vyrobeny ve velikosti 4. Tyto plenkové kalhotky HUGGIES jsou určeny dětem od 9 do 14 kg. Zajímavé přednosti plenkových kalhotek HUGGIES Pants vel. 4 (108 ks) Plenkové kalhotky HUGGIES, které zajistí vašemu děťátku pocit pohodlí Absorpční mikroperly se postarají o vstřebání vlhkosti Plenky jsou extra prodyšné Plenky se vyznačují zdravotní nezávadností Přizpůsobeny tak, aby předcházely vzniku opruzenin Jemný elastický pás pro snadné oblékání O zapínání se starají patentky Kalhotky ve velikosti 4 Vhodné od 9 do 14 kg Plenkové kalhotky HUGGIES si spolu s vaším děťátkem zamilujete

Produkt HUGGIES Pants vel. 4 (108 ks) #195566 patří do skupiny produktů Kalhotky - od značky HUGGIES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Plenkové kalhotky, vyrábí jej značka HUGGIES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

HUGGIES Pants vel. 4 (108 ks) - parametry produktu

HUGGIES Pants vel. 4 (108 ks) - historie ceny a dostupnosti

HUGGIES Pants vel. 4 (108 ks) - další zajímavé produkty

HUGGIES Pants vel. 4 (108 ks) - jak nakoupit nejvýhodnější?