HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 5 (2× 17 ks) #82664

HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 5 (2× 17 ks) #82664

HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 5 (2× 17 ks) #82664

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 489 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 5 (2× 17 ks) - popis produktu

Plenkové kalhotky HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 5 (2× 17 ks):Zvažujete pořízení plenkových kalhotek, které poskytnou vašemu děťátku pocit pohodlí? Pak jistě najdete využití pro plenkové kalhotky HUGGIES. Tyto plenkové kalhotky obsahují absorpční kanálky, které mají schopnost vstřebat veškerou nepříjemnou vlhkost. Dvojitá absorpční vrstva navíc chrání proti protečení, vlhkost uzavírá uvnitř plenky a nepropustí ven. Zásluhou indikátoru nebudete mít problém poznat, kdy by mělo dojít k výměně kalhotek. Nedráždí pokožku, jelikož nejsou parfemované. Hypoalergenní kalhotky jsou ideální volbou pro miminka trpící na alergie. V balení se nachází 34 ks Huggies Elite Soft. Velikost plenkových kalhotek je 5. Tyto plenkové kalhotky HUGGIES jsou vhodné pro děti od 12 do 17 kg. Nejdůležitější funkce plenkových kalhotek HUGGIES Extra Care Pants přes noc Pants vel. 5 (2× 17 ks) Plenkové kalhotky HUGGIES, které vašemu děťátku zajistí maximální pohodlí Absorpční kanálky dokonale vstřebají vlhkost Praktický indikátor vlhkosti Dvojitá absorpční vrstva ochrání proti protečení Plenky bez parfemace Speciálně vyvinuty, aby eliminovaly vznik alergií Natahovací Plenkové kalhotky Huggies Elite Soft o velikosti 5 Navrženy pro děti s hmotností od 12 do 17 kg Plenkové kalhotky HUGGIES si oblíbíte vy i vaše děťátko

Tento produkt naleznete ve skupině Kalhotky - od značky HUGGIES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 5 (2× 17 ks) #82664 patří do skupiny produktů Plenkové kalhotky, vyrábí jej značka HUGGIES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 5 (2× 17 ks) - parametry produktu

HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 5 (2× 17 ks) - historie ceny a dostupnosti

HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 5 (2× 17 ks) - další zajímavé produkty

HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 5 (2× 17 ks) - jak nakoupit nejvýhodnější?