HUGGIES Elite Soft Pants vel. 4 (114 ks) #196152

HUGGIES Elite Soft Pants vel. 4 (114 ks) #196152

HUGGIES Elite Soft Pants vel. 4 (114 ks) #196152

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 679 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HUGGIES Elite Soft Pants vel. 4 (114 ks) - popis produktu

Plenkové kalhotky HUGGIES Elite Soft Pants vel. 4 (114 ks):Chtěli byste pořídit plenkové kalhotky, ve kterých nebude vašemu děťátku scházet pohodlí? Pak jsou pro vás ideální plenkové kalhotky HUGGIES. Nabízejí výjimečnou prodyšnost, takže nehrozí, že by se dítě zapařilo. Plenky nejsou běleny chlorem, tudíž nejsou hrozbou pro zdraví vašeho miláčka. Vznik vyrážky vlivem plenek nehrozí, jelikož nejsou parfemované. Pokud děťátko trápí špatné postavení kyčlí, pak budou tyto kalhotky správnou volbou. Zajistí, aby zůstaly ve správné poloze. Plenky zvládnete snadno navléct, protože mají elastický pás. S patentky můžete pozměnit velikost kalhotek. V balení je k dispozici 114 ks Huggies Elite Soft. Velikost kalhotek je 4. Tyto plenkové kalhotky HUGGIES jsou určeny dětem od 9 do 14 kg. Klíčové funkce plenkových kalhotek HUGGIES Elite Soft Pants vel. 4 (114 ks) Plenkové kalhotky HUGGIES, které vašemu děťátku dodají pocit pohodlí Plenky mají vynikající prodyšnost Plenky nejsou běleny chlorem Plenky nejsou parfemované, tudíž nedráždí citlivou pokožku Dokáží udržet kyčle miminka ve správném postavení Elastický pás zaručí snadné oblékání O zapínání se postarají patentky Plenkové kalhotky Huggies Elite Soft o velikosti 4 Doporučeno od 9 do 14 kg Plenkové kalhotky HUGGIES si oblíbíte vy i vaše děťátko

Tento produkt se nachází v kategorii Kalhotky - od značky HUGGIES.

Produkt HUGGIES Elite Soft Pants vel. 4 (114 ks) #196152 lze nalézt mezi produkty ve skupině Plenkové kalhotky, vyrábí jej značka HUGGIES.

HUGGIES Elite Soft Pants vel. 4 (114 ks) - parametry produktu

HUGGIES Elite Soft Pants vel. 4 (114 ks) - historie ceny a dostupnosti

HUGGIES Elite Soft Pants vel. 4 (114 ks) - další zajímavé produkty

HUGGIES Elite Soft Pants vel. 4 (114 ks) - jak nakoupit nejvýhodnější?