HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 4 (2× 19 ks) #188711

HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 4 (2× 19 ks) #188711

HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 4 (2× 19 ks) #188711

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 489 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 4 (2× 19 ks) - popis produktu

Plenkové kalhotky HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 4 (2× 19 ks):Chtěli byste koupit takové plenkové kalhotky, které vašemu děťátku zajistí maximální pohodlí? V tom případě byste mohli ocenit plenkové kalhotky HUGGIES. Tyto plenkové kalhotky obsahují absorpční kanálky, které mají schopnost pohltit veškerou nepříjemnou vlhkost. Dvojitá absorpční vrstva navíc ochrání proti protečení, zároveň vlhkost uzamkne uvnitř plenky a nepropustí ven. Dle indikátoru vlhkosti poznáte, kdy je třeba kalhotky vyměnit. Jsou neparfemované, takže se nemusíte obávat vyrážky. Hypoalergenní kalhotky jsou navrženy pro ta miminka, která trápí alergie. V balení je celkem 38 ks. Velikost těchto plenkových kalhotek odpovídá 4. Tyto plenkové kalhotky HUGGIES jsou vhodné pro děti od 9 do 14 kg. Důležité přednosti plenkových kalhotek HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 4 (2× 19 ks) Plenkové kalhotky HUGGIES, které dopřejí vašemu dítěti pocit pohodlí Absorpční kanálky pro vstřebání vlhkosti Opatřeny indikátorem vlhkosti Dvojitá absorpční vrstva ochrání proti protečení Plenky bez parfemace nepodráždí citlivou pokožku miminka Hypoalergenní výrobek Stačí je jen natáhnout Kalhotky o velikosti 4 Navrženy pro děti s hmotností od 9 do 14 kg Plenkové kalhotky HUGGIES si oblíbíte vy i vaše děťátko

Produkt HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 4 (2× 19 ks) #188711 patří do skupiny produktů Kalhotky - od značky HUGGIES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Plenkové kalhotky, vyrábí jej značka HUGGIES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 4 (2× 19 ks) - parametry produktu

HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 4 (2× 19 ks) - historie ceny a dostupnosti

HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 4 (2× 19 ks) - další zajímavé produkty

HUGGIES Elite Soft Pants přes noc Pants vel. 4 (2× 19 ks) - jak nakoupit nejvýhodnější?