Furniria Designový odkládací stolek Micheal 60 cm

Furniria Designový odkládací stolek Micheal 60 cm

Furniria Designový odkládací stolek Micheal 60 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Furniria Designový odkládací stolek Micheal 60 cm - popis produktu

Designový odkládací stolek Micheal 60 cm Designový odkládací stolek Micheal se vyznačuje harmonickým spojením rustikálního a industriálního stylu. Tmavý kouřový odstín stolové desky doplňují výrazné kovové nohy. Jejich hranaté šikmé provedení podtrhuje industriální nádech nábytku. Šikmo seříznuté okraje desky působí moderně, dodávají stolku jedinečný šarm. Odkládací stolek využijete na umístění působivé lampy, dekorací či jako prostor pro uložení drobností. V kombinaci s dalším nábytkem ze stejnojmenné série vytvoří harmonický koncept interiéru. Výška: 56 cmŠířka: 60 cmHloubka: 60 cmBarva: kouřová hnědá, černáMateriál: dubová dýha, kov

Produkt Furniria Designový odkládací stolek Micheal 60 cm patří do skupiny produktů Konferenční stolky od značky Furniria, v barvě 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo, kov v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Odkládací stolky, vyrábí jej značka Furniria, v barvě 8c662d, materiálové provedení je Drevo, kov, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Furniria Designový odkládací stolek Micheal 60 cm - parametry produktu

Hmotnost18 kg
Délka60 cm
Šířka60 cm
Výška56 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieKonferenční stolky, Odkládací stolky
ZnačkaFurniria
Barva8c662d
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Furniria Designový odkládací stolek Micheal 60 cm - historie ceny a dostupnosti

Furniria Designový odkládací stolek Micheal 60 cm - další zajímavé produkty

Furniria Designový odkládací stolek Micheal 60 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?