DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP

DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP

DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 029 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP - popis produktu

Parfémovaná voda DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP:Máte v úmyslu pořídit si parfémovanou vodu, jejíž vůně vám perfektně sedne? DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP nabízí jedinečnou vůni vytvořenou pro muže. Srdcem této parfémované vody je dřevitá příměs, ve které dominují tóny santalového a růžového dřeva. Tato parfémovaná voda se bude vyjímat i během běžných dnů a večerů. DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP je originálně z Itálie. Zajímavé vlastnosti pánské parfémované vody DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP Parfémovaná voda věnována mužům Hlavním aroma je dřevitá vůně Tato parfémovaná voda pochází z Itálie Informace o výrobci DOLCE & GABBANA Za vznikem Dolce & Gabbana v roce 1985 stojí Domenico Dolce a Stefano Gabbana. Původ značky Dolce & Gabbana najdeme v Miláně, díky čemuž je kombinací italského luxusu, magie a vášně. Je vhodná pro sebevědomé ženy i muže, kteří mají rádi extravaganci. U Dolce & Gabbana nechybí ani luxusní oblečení a doplňky.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Dolce & Gabbana, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Dolce & Gabbana v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémová voda EDP od značky Dolce & Gabbana v nabídce e-shopu Alza.cz.

DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP - parametry produktu

DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP - historie ceny a dostupnosti

DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP - další zajímavé produkty

DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?