DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP

DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP

DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 179 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP - popis produktu

Parfémovaná voda DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP:Přáli byste si mít parfémovanou vodu, kterou vám vaše okolí bude jen chválit? DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP nabízí jedinečnou vůni vytvořenou pro ženy. Hlavní složkou parfémované vody je citrusová příměs, která vyčnívá svými svěžími tóny vhodnými především pro letní období. Podstatnou složkou parfémované vody je také vedlejší vůně sladkého, pro níž je typické jemné nasládlé aroma. Tato parfémovaná voda se hodí dokonce i pro dny, kdy jste velmi aktivní. DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP pochází z Itálie. Podstatné vlastnosti parfémované vody DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP Parfémovaná voda s osobitou vůni pro ženy Hlavním aroma je citrusová vůně Vedlejší vůně DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP: sladká Původem je tato parfémovaná voda z Itálie Další informace o výrobci DOLCE & GABBANA Se vznikem Dolce & Gabbana v roce 1985 jsou spojena jména Domenico Dolce a Stefano Gabbana. Původ značky Dolce & Gabbana najdeme v Miláně, proto je známa pravou italskou vášní, magií a luxusem. Výborně se hodí pro energické ženy i muže, jejichž přání je vystoupit z davu. Dolce & Gabbana je zárukou luxusního oblečení a doplňků.

Produkt DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Dolce & Gabbana, Dolce&Gabbana, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Dolce & Gabbana, Dolce&Gabbana v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Dolce & Gabbana, Dolce&Gabbana v nabídce e-shopu Alza.cz.

DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP - parametry produktu

DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP - historie ceny a dostupnosti

DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP - další zajímavé produkty

DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?