DOLCE & GABBANA The One For Men EdP

DOLCE & GABBANA The One For Men EdP

DOLCE & GABBANA The One For Men EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 249 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DOLCE & GABBANA The One For Men EdP - popis produktu

Parfémovaná voda DOLCE & GABBANA The One For Men EdP:Rádi byste měli parfémovanou vodu, jejíž vůně vám perfektně sedne? DOLCE & GABBANA The One For Men EdP nabízí jedinečnou vůni vytvořenou pro muže. Základ této parfémované vody tvoří dřevitá příměs, která vyniká tóny santalového dřeva v kombinaci s růžovým dřevem. Neméně podstatnou součástí parfémované vody je vůně koření, takže je s ní spojena vůně koriandru, růžového pepře, skořice apod. S touto parfémovanou vodou zazáříte i během naprosto běžných dnů a večerů. DOLCE & GABBANA The One For Men EdP pochází z Itálie. Stěžejní parametry pánské parfémované vody DOLCE & GABBANA The One For Men EdP Parfémovaná voda s vůni perfektní pro muže Hlavním aroma je dřevitá vůně Vedlejší vůně DOLCE & GABBANA The One For Men EdP: kořeněná Tato parfémovaná voda pochází z Itálie Další informace o značce DOLCE & GABBANA Na vzniku značky Dolce & Gabbana v roce 1985 se podíleli Domenico Dolce a Stefano Gabbana. Rodištěm Dolce & Gabbana je Miláno, které je známo italským luxusem a vášní. Jistě udělá radost každé energické ženě i muži, kterým se líbí vystoupit z davu. Dolce & Gabbana nabízí i luxusní oblečení a doplňky.

Produkt DOLCE & GABBANA The One For Men EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Dolce & Gabbana, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Dolce & Gabbana v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt DOLCE & GABBANA The One For Men EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Dolce & Gabbana v nabídce e-shopu Alza.cz.

DOLCE & GABBANA The One For Men EdP - parametry produktu

DOLCE & GABBANA The One For Men EdP - historie ceny a dostupnosti

DOLCE & GABBANA The One For Men EdP - další zajímavé produkty

DOLCE & GABBANA The One For Men EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?