DOLCE & GABBANA Dolce Shine EdP

DOLCE & GABBANA Dolce Shine EdP

DOLCE & GABBANA Dolce Shine EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DOLCE & GABBANA Dolce Shine EdP - popis produktu

Parfémovaná voda DOLCE & GABBANA Dolce Shine EdP:Máte zájem o parfémovanou vodu, se kterou zaručeně uděláte dobrý dojem? DOLCE & GABBANA Dolce Shine EdP je nevšední vůně vhodná pro ženy. Pro tuto parfémovanou vodu je jako hlavní složka typická květinová příměs, která se neobejde bez tónů jasmínu, růží nebo také fialky. Parfémovaná voda je dotažena k dokonalosti vůní ovoce, a proto je sladká jako například meruňky, jablka a černý rybíz. Tato parfémovaná voda se ujme především v letním období. DOLCE & GABBANA Dolce Shine EdP je původem z Itálie. Podstatné parametry parfémované vody DOLCE & GABBANA Dolce Shine EdP Parfémovaná voda s osobitou vůni pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně DOLCE & GABBANA Dolce Shine EdP: ovocná Původ v Itálii Informace o značce DOLCE & GABBANA Se vznikem Dolce & Gabbana v roce 1985 jsou spojena jména Domenico Dolce a Stefano Gabbana. Značka Dolce & Gabbana se zrodila v Miláně, což do ní vnáší spoustu italské vášně a luxusu. Její vůni ocení nejen sebevědomé ženy i muži, kteří si přejí vystoupit z davu. Dolce & Gabbana nabízí i luxusní oblečení a doplňky.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy - od značky Dolce & Gabbana, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt DOLCE & GABBANA Dolce Shine EdP patří do skupiny produktů Parfémové vody, je v nabídce značky Dolce & Gabbana v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémová voda EDP od značky Dolce & Gabbana v nabídce e-shopu Alza.cz.

DOLCE & GABBANA Dolce Shine EdP - parametry produktu

DOLCE & GABBANA Dolce Shine EdP - historie ceny a dostupnosti

DOLCE & GABBANA Dolce Shine EdP - další zajímavé produkty

DOLCE & GABBANA Dolce Shine EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?