DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP

DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP

DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 079 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP - popis produktu

Parfémovaná voda DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP:Chcete si pořídit parfémovanou vodu, jejíž vůně vám perfektně sedne? DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP poskytuje osobitou vůni pro muže. Pro tuto parfémovanou vodu je charakteristická dřevitá příměs, která disponuje tóny velké škály dřeva. Tato parfémovaná voda se ujme i během běžných dnů a večerů. DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP je originálně z Itálie. Podstatné přednosti pánské parfémované vody DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP Parfémovaná voda přizpůsobena mužům Hlavním aroma je dřevitá vůně Tato parfémovaná voda vznikla v Itálii Další informace o značce DOLCE & GABBANA Značka Dolce & Gabbana vděčí za svůj vznik v roce 1985 Domenico Dolcemu a Stefano Gabbanovi. Rodištěm Dolce & Gabbana je Miláno, takže se v ní snoubí italská vášeň, magie a luxus. Určitě ji ocení energické ženy či muži, jež se chtějí pochlubit svou výjimečností. Dolce & Gabbana vám nabídne i luxusní oblečení a doplňky.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Dolce & Gabbana, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Dolce & Gabbana v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémová voda EDP od značky Dolce & Gabbana v nabídce e-shopu Alza.cz.

DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP - parametry produktu

DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP - historie ceny a dostupnosti

DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP - další zajímavé produkty

DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?