DOLCE & GABBANA Light Blue EdP

DOLCE & GABBANA Light Blue EdP

DOLCE & GABBANA Light Blue EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 819 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DOLCE & GABBANA Light Blue EdP - popis produktu

Parfémovaná voda DOLCE & GABBANA Light Blue EdP:Láká vás pořídit si parfémovanou vodu, na kterou se vás budou všichni vyptávat? DOLCE & GABBANA Light Blue EdP nabízí vůni přizpůsobenou pro ženy. Pro tuto parfémovanou vodu je charakteristická květinová příměs, pro kterou jsou příznačné tóny fialky, jasmínu nebo růží. Parfémovaná voda je dotažena k dokonalosti vůní ovoce, pro níž je typické sladké aroma různých plodů, jako jsou meruňky, jablko nebo černý rybíz. Tato parfémovaná voda se obzvlášť bude vyjímat v letním období. DOLCE & GABBANA Light Blue EdP je originálně z Itálie. Zajímavé vlastnosti parfémované vody DOLCE & GABBANA Light Blue EdP Parfémovaná voda určená pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně DOLCE & GABBANA Light Blue EdP: ovocná Tato parfémovaná voda vznikla v Itálii Další informace o výrobci DOLCE & GABBANA Domenico Dolce a Stefano Gabbana vytvořili v roce 1985 Dolce & Gabbana. Značka Dolce & Gabbana pochází z Milána, takže se v ní snoubí italská vášeň, magie a luxus. Skvěle padne energickým ženám i mužům, kterým se líbí vystoupit z davu. Dolce & Gabbana je zárukou luxusního oblečení a doplňků.

Produkt DOLCE & GABBANA Light Blue EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Dolce & Gabbana, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Dolce & Gabbana v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt DOLCE & GABBANA Light Blue EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Dolce & Gabbana v nabídce e-shopu Alza.cz.

DOLCE & GABBANA Light Blue EdP - parametry produktu

DOLCE & GABBANA Light Blue EdP - historie ceny a dostupnosti

DOLCE & GABBANA Light Blue EdP - další zajímavé produkty

DOLCE & GABBANA Light Blue EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?