Dětský zahradní domeček ASHTON

Dětský zahradní domeček ASHTON

Dětský zahradní domeček ASHTON

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 43 243 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský zahradní domeček ASHTON - popis produktu

Každé dítě chce mít své místečko, kde může vymýšlet všelijaké hry, tvořit, běhat, skákat, jen tak si posedět a trávit čas se svými kamarády. Zahradní dřevěný domek ASHTON je pro děti jako stvořený. Bezpečný a útulný. Nabízí dvě patra, kde se mohou děti bláznit. V přízemí je vytvořeno místo na pískoviště a horní patro nabízí využití dle dětské fantazie. Domeček i terasa jsou zastřešeny sedlovou střechou červené barvy. Na patro se děti dostanou po žebříku, kde na ně čekají rukojeti pro snadnější a bezpečnější výstup. Do domečku se dostanou i po lezecké stěně. Pomalu z nohy na nohu po lezeckých kamenech, za chvíli jsou vzhůru. Prostorná terasa je pro zajištění bezpečnosti oplocená. Domek má 2 okna po stranách, která lze otevírat. Do domku se vchází skrz dveře s oknem. Z přední strany jsou další dvě okna. Jedno je obohaceno o parapet se třemi hrnky, kde si malá zahradnice může nasadit drobné kvítky. Z terasy vědí skluzavka, která poskytne neopakovatelný zážitek z jízdy.Barva: přírodní / červená / zelenáMateriál: masivní dřevo / plastRozměry: šířka: 245 cmhloubka: 230 cmvýška: 296 cmtloušťka materiálu: 10 mmrozměr domku s terasou: 180x180 cmrozměr lezecké stěny: 60x121,5 cmrozměr střechy: 200x200 cmrozměr skluzavky: 53,8x219,6 cmrozměr okna: 45x50 cmrozměr pískoviště: 180x180x20 cmrozměr dveří: 50x105 cmvýška po verandu: 115 cmvýška s plotem: 188 cmvýška spodního prostoru: 107,5 cmNosnost: 500 kgHmotnost: 196 kgDodáváno v demontu. 

Produkt Dětský zahradní domeček ASHTON lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní domky od značky VIPKON, barevná verze je vícebarevné, je vyroben z materiálu Masivní dřevo, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské domečky, patří pod značku VIPKON, barevná varianta je vícebarevné, materiálové složení Masivní dřevo, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Dětský zahradní domeček ASHTON patří do skupiny produktů Dětské zahradní domky, patří značce VIPKON, v barevné verzi vícebarevné, materiálové provedení je Masivní dřevo v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Dětský zahradní domeček ASHTON - parametry produktu

BARVAZelená
BARVAČervená
BARVAHnědá
BARVAVícebarevné
MATERIÁLPlast
MATERIÁLMasivní dřevo
STYLDětský
ŠÍŘKA245 cm
HMOTNOST196 kg
HLOUBKA230 cm
NOSNOST500 kg
Hmotnost196000.000g
KategorieZahradní domky, Dětské domečky, Dětské zahradní domky, Dětské dřevěné domečky
ZnačkaVIPKON
Barvavícebarevné
MateriálMasivní dřevo
E-shopInpostele.cz

Dětský zahradní domeček ASHTON - historie ceny a dostupnosti

Dětský zahradní domeček ASHTON - další zajímavé produkty

Dětský zahradní domeček ASHTON - jak nakoupit nejvýhodnější?