Dětský zahradní domeček MATTY

Dětský zahradní domeček MATTY

Dětský zahradní domeček MATTY

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 11 178 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský zahradní domeček MATTY - popis produktu

Záhradní domeček MATTY je hravý, barevný, roztomilý a hlavně bezpečný jednopatrový domeček pro děti, vyrobený z kvalitního masivního jedlového dřeva. Jeho konstrukce je odolná vůči povětrnostním podmínkám a maximální zatížení sněhem je 40 kg. Domeček má dvoukřídlé dveře a tři okna, včetně jednoho s květináčem pro zahradničení. Je vhodný pro chlapce i dívky. Rozměry domečku jsou 110,5 x 100 x 155 cm.  Je odolný vůči dešti, větru a sněhu a také proti UV záření. Je vyroben z ekologického 100% recyklovatelného materiálu. Domeček je určen pro umístění na pevný a rovný povrch a je dodáván bez podlahy. Je vhodný pro použití jak v interiéru, tak i v exteriéru. Montáž je jednoduchá a údržba snadná. Barva: bílá / šedá / modrá / zelená Materiál: masivní jedlové dřevo Rozměry: šířka: 111 cmhloubka: 100 cmvýška: 155 cmvýška stěny bez střechy: 90 cm  zastavěná plocha: 1,5 m2 maximální zátěž sněhu v kg: 40 kg Hmotnost: 41 kg Dodáváno v demontu.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní domky od značky VIPKON, barevná verze je šedá, je vyroben z materiálu Masivní dřevo, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Produkt Dětský zahradní domeček MATTY lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětské domečky, patří pod značku VIPKON, barevná varianta je šedá, materiálové složení Masivní dřevo, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské zahradní domky, patří značce VIPKON, v barevné verzi šedá, materiálové provedení je Masivní dřevo v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Dětský zahradní domeček MATTY - parametry produktu

BARVABílá
BARVAZelená
BARVAModrá
BARVAŠedá
HMOTNOST41 kg
TVARObdélníkový
MATERIÁLMasivní dřevo
NOSNOST40 kg
STYLDětský
HLOUBKA100 cm
VÝŠKA155 cm
DEKORJedle
OKNOAno
DVEŘEDvoukřídlé
ŠÍŘKA111 cm
Hmotnost45000.000g
KategorieZahradní domky, Dětské domečky, Dětské zahradní domky, Dětské dřevěné domečky
ZnačkaVIPKON
Barvašedá
MateriálMasivní dřevo
E-shopInpostele.cz

Dětský zahradní domeček MATTY - historie ceny a dostupnosti

Dětský zahradní domeček MATTY - další zajímavé produkty

Dětský zahradní domeček MATTY - jak nakoupit nejvýhodnější?