ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SMILE

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SMILE

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SMILE

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 17 610 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SMILE - popis produktu

Dětský zahradní domek s hřištěm SMILE

Dřevěný zahradní dětský domeček s hřištěm SMILE je ideální pro kreativní a zábavnou hru ve vaší zahradě. Domek je jako stvořený pro dětské hry, narozeninové oslavy ve vlastním zahradním domku. Umožňuje užívat si dobrodružství a lze jej použít i jako sklad hraček a doplňků . Díky mnoha zábavným prvkům si vaše nezbedné děti užijí nejen spoustu zábavy a hraní, ale hravou lehkou formou budou rozvíjet svoji jemnou i hrubou motoriku.

Dětský zahradní set SMILE sestává z vyvýšeného dřevěného domku , do kterého se lze dostat pevnými žebříkovými schody . Pro ještě větší zábavu je domeček vybaven skluzavkou dlouhou 175 cm a dvěma houpačkami . Prostor pod domečkem můžete využít na písoviště. Dřevo je impregnováno a má certifikát FSC , splňuje evropskou normu EN-71 „Bezpečnost hraček“ pro vybavení hřišť pro domácí použití.

Dětské zahradní domky se hřištěm SMILE jsou skvělým způsobem, jak vytvořit pro vaše děti bezpečné a zábavné prostředí pro hraní venku. Tyto domečky jsou navrženy tak, aby se děti mohly bezpečně as radostí pohybovat po celém hřišti. Kromě toho, jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a mohou vydržet mnoho let.

Jednou z největších výhod těchto zahradních domků s hřištěm je jejich různorodost. Jsou k dispozici v různých velikostech, tvarech a barvách, takže si můžete vybrat přesně takový domeček, který bude vyhovovat vašim potřebám a vkusu. Kromě toho, mnohé z těchto domečků mají doplňkové funkce, jako jsou houpačky, skluzavky, lanovky, stěny na lezení a další, které zajistí ještě větší zábavu a vzrušení pro vaše děti.

Materiál: severský smrk Rozměry:
  • domečku na hraní (DxŠxV): 122 x 127 x 156,5 cm
  • houpačky (VxŠ): 252 x 300 cm
  • skluzavky (D): 175 cm
  • výška plošiny: 150 cm
  • celkové vnější rozměry (HxŠxV): 367 x 432 x 306,5 cm
Barevné provedení: hnědá/přírodní/zelená Součástí zahradního domku SMILE s hřištěm je:
  • krytý domeček s terasou
  • žebřík
  • skluzavka
  • 2x houpačka
  • 4 upevňovací kotvy
  • montážní sada

Benefity dětských hřišť:

  • Zábava pro všechny: Z áhradní dětská hřiště sestávají z různých elementů jako jsou houpačky, skluzavky, horolezecké stěny, žebříky, pískoviště a lana. Stačí vybrat tu správnou sestavu pro vaše dítě a můžete je nechat objevovat kouzelný svět fantazie a her.
  • Vždy bezpečně: Veškerá dětská hřiště a sestavy splňují evropskou normu EN-71 „Bezpečnost hraček“ pro vybavení hřišť pro domácí použití. Každý systém je před uvolněním z výroby zkontrolován a otestován. Dřevo je impregnováno a má certifikát FSC – což zaručuje, že dřevo je ekologické a bezpečné.
  • Prvotřídní materiál: Všechny prvky hřišť jsou vyrobeny z kvalitních materiálů jako masivní smrk, pevný plast či odolný kov, které jsou ošetřeny proti všem vnějším povětrnostním vlivům.

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Produkt ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SMILE lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka ArtWD, barevná varianta je zelená, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní domky od značky ArtWD, barevná verze je zelená, je vyroben z materiálu Drevo, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SMILE patří do skupiny produktů Dětská hřiště, vyrábí jej značka ArtWD, v barevné verzi zelená, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SMILE - parametry produktu

BarvaBéžová
BarvaZelená
DekorSmrk
MateriálDřevo
MístnostZahrada
TypZáhradní domky pro děti
TypSkluzavky
TypDětské záhradní houpačky
Cenadoprava zadarmo
KategorieDětské domečky
KategorieZelenina, Nábytek, Zahradní nábytek, Zahradní domky, Dětská hřiště, Dětské domečky, Dětský zahradní nábytek, Dětské zahradní domky, Dětská zahradní hřiště, Dětské dřevěné domečky
ZnačkaArtWD
Barvazelená
MateriálDrevo
E-shopMujnabytek.cz

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SMILE - historie ceny a dostupnosti

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SMILE - další zajímavé produkty

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SMILE - jak nakoupit nejvýhodnější?