Dětský zahradní domeček ETHAN

Dětský zahradní domeček ETHAN

Dětský zahradní domeček ETHAN

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 30 547 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský zahradní domeček ETHAN - popis produktu

Chtěli byste dětem dát něco speciálního? Nabízíme vám zahradní dětský domeček ETHAN. Získá si nejen děti, ale také vás. Domek je dvoupatrový. V přízemí se nachází pískoviště, které je dodáváno bez podlahy. Na horní patro se váš prcek dostane pomocí žebříku, kde na něj na jeho vrcholu čekají rukojeti pro lepší výstup na terasu. Domek nabízí dvě okna umístěná po bocích. Jedno okno je dvoukřídlé otevírací, druhé je otevřeno se závěsem. Dvě okénka jsou na přední části domku pro pozorování přicházejících lidí na terasu a jedno okénko na dveřích. Z jedné strany pod oknem najde květináč a z druhé strany parapet. Kvůli prosvětlení interiéru domku je jedno okno umístěno ve štítu. Aby domeček už na pohled vypadal realisticky, na sedlové střeše se krásně vyjímá komín. Na terase je umístěna také edukační hračka ve stylu dobře známé hry Piškvorky. Vaše dítě si zamiluje i skluzavku, po které se dostane dolů mnohem rychleji. Domeček je veselý barevný, nabízí hned několik možností ke hře. S domečkem ETHAN zábava nikdy nekončí a fantazií se meze nekladou.Barva: přírodní / červená / modrá / bílá / šedáMateriál: masivní dřevo / plastRozměry: šířka: 169 cmhloubka: 182,5 cmvýška: 243,5 cmtloušťka materiálu: 10 mmrozměry nosných hranolů: 6x6x181 cmrozměr střechy: 113,5x130 cmrozměr skluzavky: 48,4x219,6 cmrozměr pískoviště: 169x114x20 cmrozměr komínu: 21x21 cmrozměr dveří: 45x82 cmšířka bočního okna: 48 cmšířka verandy: 65 cmprůměr okna ve štítu: 22 cmvýška horního patra: 110 cmvýška po květináč: 154,5 cmvýška po parapet: 158,5 cmNosnost: 500 kgHmotnost: 129 kgDodáváno v demontu. 

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní domky od značky VIPKON, barevná verze je hnědá, je vyroben z materiálu Masivní dřevo, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Produkt Dětský zahradní domeček ETHAN lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětské domečky, patří pod značku VIPKON, barevná varianta je hnědá, materiálové složení Masivní dřevo, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské zahradní domky, patří značce VIPKON, v barevné verzi hnědá, materiálové provedení je Masivní dřevo v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Dětský zahradní domeček ETHAN - parametry produktu

BARVABílá
BARVAModrá
BARVAČervená
BARVAŠedá
BARVAHnědá
MATERIÁLPlast
MATERIÁLMasivní dřevo
HMOTNOST129 kg
ŠÍŘKA169 cm
STYLDětský
VÝŠKA243 cm
HLOUBKA182 cm
NOSNOST500 kg
Hmotnost129000.000g
KategorieZahradní domky, Dětské domečky, Dětské zahradní domky, Dětské dřevěné domečky
ZnačkaVIPKON
Barvahnědá
MateriálMasivní dřevo
E-shopInpostele.cz

Dětský zahradní domeček ETHAN - historie ceny a dostupnosti

Dětský zahradní domeček ETHAN - další zajímavé produkty

Dětský zahradní domeček ETHAN - jak nakoupit nejvýhodnější?