ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SPACE

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SPACE

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SPACE

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 19 380 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SPACE - popis produktu

Dětský zahradní domek s hřištěm SPACE

Dřevěný zahradní dětský domeček s hřištěm SPACE je ideální pro kreativní a zábavnou hru ve vaší zahradě. Domek je jako stvořený pro dětské hry, narozeninové oslavy ve vlastním zahradním domku. Umožňuje užívat si dobrodružství a lze jej použít i jako sklad hraček a doplňků . Díky mnoha zábavným prvkům si vaše nezbedné děti užijí nejen spoustu zábavy a hraní, ale hravou lehkou formou budou rozvíjet svoji jemnou i hrubou motoriku.

Dětský zahradní set sestává z vyvýšeného dřevěného domku , který je vybaven krytou terasou, dveřmi a okénky. Do domku se lze dostat pevnými žebříkovými schody . Pro ještě větší zábavu je domeček vybaven skluzavkou dlouhou 175 cm a houpačkou . Dřevo je impregnováno a má certifikát FSC , splňuje evropskou normu EN-71 „Bezpečnost hraček“ pro vybavení hřišť pro domácí použití. Prostor pod domek můžete využít na pískoviště , desky mohou posloužit jako sezení při hře.

Dětský zahradní domeček s hřištěm může být skvělou investicí pro vaše dítě a pro celou rodinu. Zde je několik výhod, proč byste mohli zvážit koupi takového domečku:

  1. Podpora venkovní aktivity: Dětský zahradní domek se hřištěm vás může povzbudit, aby vaše dítě trávilo více času venku na čerstvém vzduchu a bavilo se venku. S dostatkem prostoru pro hraní, domečkem a různými herními prvky, jako jsou houpačky a skluzavky, může váš domeček nabídnout spoustu zábavy a aktivity pro vaše dítě.
  2. Rozvíjení motorických dovedností: Při hraní si na domečku a hřišti dítě obvykle překonává různé překážky a vykonává různé pohyby, což mu pomáhá rozvíjet motorické dovednosti a koordinaci pohybů. Kromě toho, domeček a hřiště mohou pomoci dítěti zlepšit jeho fyzickou kondici a svalovou sílu.
  3. Vytvoření místa ke hraní: Dětský zahradní domek s hřištěm může poskytnout dítěti vlastní místo, kde se může bavit a vytvářet si vlastní příběhy a hry. To může pomoci vašim dětem vyvinout jejich kreativitu.

Materiál: severský smrk Rozměry:
  • domečku na hraní (DxŠxV): 120 x 120 x 155 cm
  • prostor na houpačku (VxŠ): 200 x 150 cm
  • skluzavky (D): 175 cm
  • nosnost hřiště: 101,5 kg
  • výška plošiny: 90 cm
  • vnitřní plocha domku: 1,23 (m2)
  • celkové vnější rozměry (DxŠxV): 290 x 350 x 242 cm
Barevné provedení: přírodní/červená/bílá Součástí zahradního domku SPACE s hřištěm je:
  • domeček s krytou terasou
  • zábradlí
  • žebřík
  • skluzavka
  • houpačka
  • 2 upevňovací kotvy
  • montážní sada

Benefity dětských hřišť:

  • Zábava pro všechny: Z áhradní dětská hřiště sestávají z různých elementů jako jsou houpačky, skluzavky, horolezecké stěny, žebříky, pískoviště a lana. Stačí vybrat tu správnou sestavu pro vaše dítě a můžete je nechat objevovat kouzelný svět fantazie a her.
  • Vždy bezpečně: Veškerá dětská hřiště a sestavy splňují evropskou normu EN-71 „Bezpečnost hraček“ pro vybavení hřišť pro domácí použití. Každý systém je před uvolněním z výroby zkontrolován a otestován. Dřevo je impregnováno a má certifikát FSC – což zaručuje, že dřevo je ekologické a bezpečné.
  • Prvotřídní materiál: Všechny prvky hřišť jsou vyrobeny z kvalitních materiálů jako masivní smrk, pevný plast či odolný kov, které jsou ošetřeny proti všem vnějším povětrnostním vlivům.

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Produkt ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SPACE lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka ArtWD, barevná varianta je červená, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní domky od značky ArtWD, barevná verze je červená, je vyroben z materiálu Drevo, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SPACE patří do skupiny produktů Dětská hřiště, vyrábí jej značka ArtWD, v barevné verzi červená, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SPACE - parametry produktu

BarvaBílá
BarvaBéžová
BarvaČervená
DekorSmrk
MateriálDřevo
MístnostZahrada
TypZáhradní domky pro děti
TypSkluzavky
TypDětské záhradní houpačky
Cenadoprava zadarmo
KategorieDětské domečky
KategorieNábytek, Zahradní nábytek, Zahradní domky, Dětská hřiště, Dětské domečky, Dětský zahradní nábytek, Dětské zahradní domky, Dětská zahradní hřiště, Dětské dřevěné domečky
ZnačkaArtWD
Barvačervená
MateriálDrevo
E-shopMujnabytek.cz

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SPACE - historie ceny a dostupnosti

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SPACE - další zajímavé produkty

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm SPACE - jak nakoupit nejvýhodnější?